Naar de webwinkel

Kachel, kacheltje aan de wand....

kachelEen vrijstaande kachel staat doorgaans vrij opgesteld in de ruimte in tegenstelling tot een inzetkachel of een inbouwkachel. Als u kiest voor een vrijstaande kachel is de keuze enorm… van superstrak en eigentijds tot klassiek, nostalgisch en alles wat daar tussen in zit! Bij een vrijstaande kachel of haard is bijna altijd een deel van het pijpmateriaal zichtbaar in de woonkamer. Daar moet je echt van houden, de doorgewinterde stokers onder ons vinden dat dat bij een kachel hoort. 't Stokertje kan natuurlijk zorgen dat het pijpmateriaal gespoten wordt in de kleur van de kachel, zodat het naast functioneel ook nog mooi kan zijn!

Draaibare kachel, het middelpunt van belangstelling

Het summum van een vrijstaande kachel of haard is natuurlijk een draaibare, centrale kachel. Een draaibare kachel is vaak voorzien van veel glas en weinig staal, zo staat het vlammenspel letterlijk en figuurlijk in het middelpunt van de belangstelling! Voorzien van een (draaibare) sokkel en een speciale pijp komt een draaibare vrijstaande kachel in bepaalde situaties echt uitstekend tot z'n recht. Een voorbeeld van zo'n vrijstaande kachel die draaibaar is, is de Austroflamm Pi (zie hieronder op de foto).

Een kachel bespaart 

kachel bellevue

Een kachel koop je meestal voor je plezier en voor de warmte. De directe sfeer en warmte die een kachel uitstraalt, ervaar je niet bij de centrale verwarming. Met een kachel kan je daarom, mits je de kachel slim gebruikt, aardig op je stookkosten besparen. Zeker als u kiest voor een houtkachel of pelletkachel. Maar ook met een gaskachel kan je in het voor- en naseizoen je gasverbruik voor de cv behoorlijk verminderen. In de periodes dat het overdag aangenaam is, maar 's avonds killer wordt, is het veel slimmer om alleen even de kachel aan te doen in plaats van het hele cv systeem op te laten warmen. Je hebt namelijk alleen behoefte alleen plaatselijke warmte en dat is veel goedkoper én lekkerder bovendien. 

gaskachel wanders square

Elk merk kachel

´t Stokertje levert vrijwel alle merken vrijstaande haarden en kachels. Dat kan een houtkachel of gaskachel zijn, maar natuurlijk ook een pelletkachel of zelfs een cv-kachel. U heeft een enorme keuze in uitstraling, capaciteit, ontwerp en functionaliteit. Laat u goed adviseren over uw toekomstige vrijstaande kachel of haard, want anders ziet u de bomen door het bos niet meer! Allereerst is het natuurlijk handig om te kiezen voor een bepaalde brandstof. Vervolgens komt het gewenste vermogen oftewel de capaciteit aan bod. Dan is het handig om een keuze te maken uit een gietijzeren stralingskachel of een stalen convectiekachel. Dan is het plaatje voor uw vrijstaande kachel bijna compleet en kunt u zich laten leiden door de uitstraling en het design van de haard of kachel die het beste past bij uw interieur. Ons assortiment en onze merken kunt u op uw gemak bekijken in onze haardencatalogus.

Kachel kijken, kachel kopen

kachel beaufort

't Stokertje heeft meerdere verkoop- en servicepunten in Nederland. In Friesland, Drenthe en Gelderland hebben wij de mooiste showrooms met honderden kachels en haarden op voorraad. Wij willen graag dat u de kachel kunt zien voordat u uw keuze maakt. Een kachel is te belangrijk om van een plaatje of foto te kopen. Daarom hebben wij de grootste collectie van kachels, haarden en schouwen van Nederland. Ook voor tweedehands, gebruikte of showroom kachels kunt u bij ons terecht. Voor een zacht prijsje heeft u dan een kachel mét garantie. De kachel wordt altijd helemaal nagekeken in onze werkplaats. Natuurlijk kunt u zich voor een kachel oriënteren op internet, maar kopen kunt u beter doen bij een kachelzaak zoals 't Stokertje. Wij leveren namelijk kachels voor internetprijzen, maar bieden wel de ouderwetse, oerdegelijke service van een winkelbedrijf. 

Austroflamm Pi, draaibare, vrijstaande kachel

kachel austroflamm pi

Jotul F363 vrijstaande kachel

jotul_f373_vrijstaande_kachel

Rumba Loft, vrijstaande, draaibare kachel

rumba_loft_vrijstaande_draaibare_haard

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht