Kachelhûs Fryslân

Slachtedyk 1
8501 ZA Joure
0513-414574

Voor meer contactgegevens en openingstijden

Joure heeft er wéér een trekpleister bij..….
´t Stokertje heeft haar 4e haardenspeciaalzaak, Kachelhûs Fryslân, aan Slachtedyk nr. 1 geopend.

Marc Hoogland, eigenaar van moederbedrijf ´t Stokertje wilde jaren geleden al een vestiging openen in Friesland maar wachtte geduldig zijn kans af. ´t Stokertje heeft vestigingen op bijzondere locaties in Nederland en Joure bood in Friesland de beste mogelijkheden. Joure heeft met haar rijke Douwe Egberts verleden, ballonfeesten en de Jouster Merke, precies de juiste ingrediënten voor een gezellig, aantrekkelijk winkelbedrijf gespecialiseerd in houtkachels, pelletkachels, cv-haarden en gashaarden.

inbouwhaard

Nieuw in 2014...
Onze 'groene' bovenverdieping wordt speciaal ingericht voor duurzame, milieuvriendelijke en energiebesparende houtkachels, pelletkachels en cv-haarden. Voor meer informatie over duurzaam en milieuneutraal uw woning verwarmen kunt u kijken op 't Stokertje goes green.

milieuneutraal verwarmen

Stokertje't Kachelhûs in Friesland biedt plaats aan ca. 450 kachels variërend van houtkachel, pelletkachel, gashaard tot schouw in ruim 550m2 showroom en is daarmee meteen de grootste haardenspeciaalzaak in Friesland. De keuze is enorm, u vindt hier zowel vrijstaande kachels, als inbouwhaarden, inzethaarden en hanghaarden. Maar ook voor een schouw of rookkanaal, elektrische haarden of cv-haarden bent u bij het Kachelhûs in Friesland aan het juiste adres. Als u een houtkachel of gashaard wilt zien die nog niet in Joure staat, kan deze vaak dezelfde week nog vanuit een andere Stokertje vestiging vrijblijvend geleverd worden zodat u nooit zo´n belangrijke aanschaf als bijv. een houtkachel op basis van een folder hoeft te doen. Daarnaast komen wij graag bij u langs voor advies op maat.

Dovre Sense

Het deskundige installatiebedrijf van ´t Stokertje bestaat uit maar liefst twintig professionele, vakkundige installatieteams. Wij leveren of installeren alles naar wens bij u op locatie. Maar ophalen in Friesland kan natuurlijk ook altijd. Tachtig procent van de houtkachels, pelletkachels en gashaarden zijn uit voorraad leverbaar! Op onze website vindt u uiteraard een uitgebreid overzicht van onze diensten, van schoorsteen vegen en jaarlijks onderhoud tot camera-inspectie of interieuradvies. Met meer dan twintig jaar ervaring kunnen wij u vast van dienst zijn.

Nergens anders ziet u zó veel kachels, schouwen, rookkanalen en accessoires bij elkaar. Ga dus nooit tot aanschaf van een kachel, open haard of schouw over voordat u bij `t Stokertje bent geweest!Door de omvang van de vier Stokertje vestigingen bij elkaar zijn de inkoopvoorwaarden zeer gunstig. Mede hierdoor kan ´t Stokertje ook in Friesland garanderen dat u nooit teveel betaalt! Dus voor de meeste keuze, het beste advies en de laagste prijsgarantie kunt u voortaan terecht in Joure bij Kachelhûs Friesland. De (Douwe Egberts) koffie staat voor u klaar! We ontvangen u graag bij onze gezellig brandende houtkachel.

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht