Bezorging, snel en gemakkelijk bij u aan huis

bezorgingDe kachels, haarden en materialen van 't Stokertje zijn oerdegelijke en robuust, dus ook zwaar.... en moeilijk te transporteren. Daarom regelen wij graag voor u de bezorging aan huis. Zo weet u zeker dat u hier geen omkijken naar heeft. Een kachel is om van te genieten, niet om een hernia aan over te houden. Veel kachels wegen rond de honderd kilo. Speksteenkachels kunnen zelfs wel een paar honderd kilo wegen.

Bezorging en transport, wel zo gemakkelijk

bezorgingWij hebben ruim twintig eigen installatieteams die voor of na hun werkzaamheden ook nog een bezorging op route doen. Daarnaast hebben wij nog een eigen logistieke transportdienst die onder andere ook onze eigen verschillende vestigingen bevoorraadt. Voor het geval dat we nog meer bezorgingen moeten doen dan we aankunnen, hebben we nog een contract met een externe vervoerder. Al onze bezorgdiensten zijn uitgerust met een bus of vrachtwagen met laadklep en natuurlijk hebben onze medewerkers de juiste hulpmiddelen om de kachel bij u thuis te brengen. Indien de kachel bezorgd wordt door onze transportdienst of externe vervoerder, wordt er bezorgd bij u op de stoep aan huis, dus niet in huis. De chauffeur heeft namelijk niet de mogelijkheden om de kachel bij u binnen te zetten. Dit wordt bij het maken van een afspraak ook duidelijk aangegeven. Kiest u voor installatie? Dan is van bezorging geen sprake want dan nemen de installateurs automatisch alles voor u mee en wordt de kachel of haard natuurlijk netjes op zijn plaats gezet. 

't Stokertje installeert en ontzorgt

Wilt u nadat wij de bezorging gedaan hebben toch nog uw kachel of haard laten installeren? Geen enkel probleem. U kunt altijd een beroep doen op onze dienstverlening. Wij hebben ons niet voor niets gespecialiseerd in alles rondom sfeerverwarming. Neem gewoon contact met ons op voor een offerte op maat. Bij twijfel komen wij eerst langs om de situatie te bekijken.   

Veel voorraad, uw nieuwe haard snel bij u thuis!

Op onze diverse logistieke locaties hebben wij altijd vele producten op voorraad staan. De kans is daardoor groot dat we ook uw haard uit voorraad kunnen leveren. Hierdoor kunt u snel genieten van uw nieuwe aankoop.

Ons logistieke team is elke dag in touw om te zorgen dat uw kachel of haard zo spoedig mogelijk bij u thuis afgeleverd of geïstalleerd wordt.