Hoe kunnen we je helpen? Stel je vraag en wij nemen contact met je op.

't Stokertje heeft niet alleen een overweldigend aanbod kachels, haarden, schouwen en rookkanalen, maar biedt ook een uitgebreid dienstenpakket. Heeft u eenmaal uw droomkachel gevonden, dan maken wij de klus graag veilig en vertrouwd voor u af. Onze monteurs leveren en installeren alle merken kachels, schouwen en rookkanalen door heel Nederland. Ook kunt u bij ons terecht voor het vegen van uw schoorsteen of rookkanaal en voor het onderhoud van uw kachel of haard.

Door extreme drukte krijgen we momenteel dagelijks een onvoorstelbare hoeveelheid vragen. We zullen alle aanvragen in volgorde behandelen. Onze dienstverlening is mensenwerk en de vragen zijn soms complex, daarom kunnen we helaas geen call center of uitzendkrachten inschakelen. We hopen op uw begrip dat onze reactietijd momenteel langer kan zijn dan u van ons gewend bent.

Voor vragen gericht aan de afdeling werkplaats, service en techniek geldt op dit moment een reactietijd van ca. 10 werkdagen. Voor overige vragen geldt een reactietijd van ca. 5 werkdagen.
Sleep eventuele (verplichte) bijlagen zoals andere offertes of foto's naar dit vak of druk er op om bestanden te selecteren
Ondersteunde bestandsformaten .jpg,.jpeg,.png,.pdf,.docx,.doc,.xls,.xlsl. Zorg dat de afbeeldingen niet te groot zijn. Je kunt ze eenvoudig comprimeren via deze website (opent in een nieuw venster)
Verzenden

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht