Haardenhuys Gelderland

Beekstraat 23
8162 HA Epe
0578-610355

Voor meer contactgegevens en openingstijden

Gashaard - gaskachel van Dru

´t Stokertje Haardenhuys Gelderland, dé kachelzaak voor midden Nederland, ligt in Epe met haar verzameling houtkachels, gashaarden en pelletkachels zeer centraal gelegen tussen Apeldoorn, Nunspeet, Harderwijk, Zwolle en Deventer. Temidden van dit Veluwse natuurschoon biedt ´t Stokertje een breed scala aan sfeerhaarden & schouwen voor elk interieur; van mooi in eenvoud tot zeer exclusief! Variërend van compleet ingebouwd met bijpassende natuurstenen schouw tot schitterende solitaire haarden die vrij in de ruimte geplaatst kunnen worden of tegen een wand. In ons Haardenhuys vindt u meer dan 800 exclusieve haardpartijen, strakke of sierlijke kachels op hout, gas of elektrisch; van klassiek nostalgisch tot modern design! Bij het Haardenhuys kijkt u uw ogen uit temidden van een overweldigende hoeveelheid gaskachels, houtkachels tot cv-gekoppelde haarden en ...... krijgt u gegarandeerd een deskundig, warm en persoonlijk advies op maat.

Hwam houtkachel

Op een steenworp afstand van onze kachelzaak ligt het winkelhart van Epe, u kunt hier heerlijk winkelen. Epe heeft door haar wonderschone ligging in het midden van de natuur sowieso veel in de omgeving te bieden. Het Burgemeester Sweerts de Landas Park ligt pal tegenover het Haardenhuys, een schitterend park waar het goed toeven is. Ideaal om bijvoorbeeld in alle rust uw overwegingen te maken alvorens tot de aanschaf van een toekomstige haard of kachel over te gaan. Ook parkeren is, ondanks de drukke weg waaraan de grootste haardenspecialist van Gelderland ligt, geen enkel probleem. Op de eigen parkeerplaats achter het gebouw treft u een schitterende collectie buitenhaarden. Heerlijk voor op uw terras of in uw tuin. Met een terraskachel kunt u ook op koele avonden toch nog lekker buiten zitten. 

Haardenhuys Gelderland mini site

Modern of klassiek? Bij ons vindt u het!
U kunt bij t Stokertje kiezen uit vrijwel alle merken en soorten houtkachels, gaskachels en schouwen, variërend van zeer modern tot nostalgisch of klassiek. Kom langs en overtuig uzelf.

Haardenhuys Gelderland

Design en ontwerp staan centraal bij het Haardenhuys Gelderland. Door ons uitgebreide netwerk van binnenhuisarchitecten kunnen wij ook interieuradvies op maat leveren. Wilt u meer...., verder met sfeer, warmte, licht en interieuradvies op locatie, dan kan dit. Om ruim de tijd voor u te kunnen nemen werken onze interieurarchitecten op afspraak.

Jotul F 163

Alle Stokertje bedrijven presenteren een enigzins vergelijkbaar concept, toch valt er het één en ander te onderscheiden. Wilt u nog meer weten over "Het ontstaan van vuur"? Ambachtelijke live demonstraties van smeden, klompenmaken en houtzagen bijwonen? Of fijn werken, spelen en leren met het gehele gezin? Kijk dan verder op de site van Ambachtentuin Orvelte. Klanten en bezoekers van 't Stokertje krijgen korting op een bezoek aan de Ambachtentuin Orvelte. Kijk ook op de website van monumentendorp Orvelte; www.orvelte.net. U kunt de medewerkers van 't Stokertje een reservering laten maken of reserveer uw ticket online. Ook als u op een ander moment komt blijft uw ticket gewoon geldig. 
Bestel uw E-ticket Ambachtentuin Orvelte met 25 % korting via [email protected]. 

Nergens anders ziet u zó veel kachels, schouwen, rookkanalen en accessoires bij elkaar. Ga dus nooit tot aanschaf van een kachel, open haard of schouw over voordat u bij `t Stokertje bent geweest!

 

Voorproefje online ?

houtkachel-houthaard-houtkachels Houtkachel of houthaard digitale tour

gaskachel-gashaard-gaskachels Gaskachel of gashaard digitale tour

  

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht