Naar de webwinkel

Schouw

schouw_pdh_brahmsHeeft u de ruimte in huis om een schouw te kunnen plaatsen, dan is het natuurlijk prachtig om een centrale vuurplaats in huis te creëren. Een schouw met inbouwhaard of open haard is naast een gezellige warmtebron namelijk ook nog eens een prachtige blikvanger!

Uw schouw is een unieke keuze

schouw_pdh_abreu

Omdat u bij een schouw altijd een keuze kunt maken uit de haard, schouw en het soort materiaal is de uiteindelijke combinatie die bij u thuis komt te staan eigenlijk vrijwel altijd uniek! U kunt een schouw combineren met een inbouwhaard, inzethaard, een vrijstaande kachel en natuurlijk met een open haard. Een schouw kan tegen een ombouw geplaatst worden, maar er ook als het ware 'omheen' lopen, dat wordt een schouw met omloop genoemd. Verder is een schouw uit te voeren in hout, kunststof of natuursteen. Kiest u voor natuursteen, dan zijn de mogelijkheden weer eindeloos en heeft u altijd een duurzaam en uniek product wat brandveilig is bovendien!

schouw_pdh_estelle_verdiept

Schouwen in onze haardencatalogus

U kunt alvast wat indrukken opdoen in onze haardencatalogus. 't Stokertje levert onder andere schouwen van de leveranciers Pierres d'HenriFaberDruHave, Gijsen, Kal-fireRuby Fires en Edil Kamin.

schouw_marbrino_114schouw_marbrino_101

schouw_fabiola_marbrino

Een schouw van natuursteen voor een natuurlijke uitstraling

Natuursteen is een duurzaam natuurproduct, dat in onnoemelijk veel soorten verkrijgbaar is, verschillend in unieke uiterlijke kenmerken en eigenschappen, afhankelijk van de steengroeve waar het materiaal voor de schouw vandaan komt. Qua kleur, oppervlaktetekening en hardheid is geen schouw hetzelfde. Ook de behandeling van de schouw zorgt voor een extra dimensie. Zo kan een schouw gepolijst of gezoet worden. Een gepolijste schouw heeft een glanzende, hardere uitstraling, terwijl een gezoete schouw een zachte indruk achterlaat. Door al deze elementen kunt u uw schouw juist die uitstraling meegeven die volledig past bij uw persoonlijke wensen.

Inspiratie volop

schouw_pdh_froberger't Stokertje helpt u bij het maken van de keuze voor de schouw van uw dromen. Wij hebben natuurlijk verschillende voorbeelden staan en schitterende opstellingen speciaal voor u gemaakt om inspiratie op te doen. Verder beschikken wij over boeken en folders vol met woonideeën. Ook kunt u een stuk natuursteen mee naar huis nemen om te kijken of de schouw bij uw inrichting past. 

schouw_pdh_verdi

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht