Kachelparadijs Orvelte

Dorpsstraat 12
9441 PD Orvelte
0593-322417

Voor meer contactgegevens en openingstijden

IEDERE ZONDAG KOOPZONDAG EN OP VRIJDAG EN DONDERDAG ALTIJD OPEN TOT 21.00 UUR

Welkom bij 't Stokertje, het grote, gezellige en goed(kope) kachelparadijs.

Dru Centro

Zoekt u een nieuwe of gebruikte houtkachel, gaskachel, gashaard of schouw? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want in ons Kachelparadijs vindt u 1200 modellen van ruim 100 topmerken opgesteld in een showroom van maar liefst 1800m2. Ook hebben wij honderden gebruikte en antieke kachels voor u verzameld in ons kachelmuseum. Meer dan 50 van onze opstellingen houtkachel, gaskachels en gashaarden en openhaarden zijn zelfs ook brandend te zien!

Modern of klassiek? Bij ons vindt u het!
U kunt bij 't Stokertje kiezen uit vrijwel alle merken en soorten houtkachels, gaskachels, schouwen, buitenhaarden en terraskachels, variërend van zeer modern tot nostalgisch of klassiek. Kom langs en overtuig uzelf. Schitterende presentaties van open haarden, gashaarden en schouwpartijen staan opgesteld in de Haardenlounge Orvelte. Laat u adviseren door onze medewerkers en kom zodoende tot ontwerpideëen. Wilt u meer...., verder met sfeer, warmte, licht en interieuradvies, dan kan dit ook via ons uitgebreide netwerk van interieurarchitecten. Om ruim de tijd voor u te kunnen nemen werken onze interieurarchitecten op afspraak. 

VOORPROEFJE ONLINE ?

houtkachel-houthaard-houtkachels Houtkachel of houthaard digitale tour

gaskachel-gashaard-gaskachels Gaskachel of gashaard digitale tour

Een bijzondere ambiance....

't Stokertje is gevestigd in het mooie dorpje Orvelte. Combineer uw bezoek met een bijzonder dagje uit. 

Er is van alles te beleven. Kijk bij ons op uw gemak rond bij de enorme hoeveelheid opgestelde kachels. Geniet bij de houtkachel of gaskachel van een hapje en een drankje. De kinderen kunnen spelen in Het Kinderkwartier. In De Vuurplaats draait de multimedia-presentatie over het ontstaan van vuur. Parkeren is geen probleem. Wij doen er alles aan om uw bezoek tot een geslaagde dag te maken. De kinderen kunnen spelen in Het Kinderkwartier, de Kinderwerksjop en/of in onze AmbachtenTuin.

Van april tot en met oktober worden bij Kachelparadijs Orvelte vrijwel dagelijks live demonstraties ambachtelijk smeden, houtzagen en klompen maken gegeven. Zo kunt u uw showroombezoek combineren met een heerlijk dagje uit voor het gehele gezin in Orvelte (kijk ook op www.orvelte.net).

Klanten en bezoekers van 't Stokertje krijgen korting op een bezoek van de Ambachtentuin Orvelte, reserveer hiervoor uw ticket online. Ook als u op een ander moment komt blijft uw ticket gewoon geldig. Bestel uw E-ticket Ambachtentuin Orvelte met 25 % korting via info @ambachtentuin.nl

Nergens anders ziet u zó veel kachels, schouwen, rookkanalen en accessoires bij elkaar. Ga dus nooit tot aanschaf van een kachel, open haard of schouw over voordat u bij `t Stokertje bent geweest!


Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht