Meer rendement van uw open haard!

9 jaren en 3 maanden geleden geplaatst
Meer rendement van uw open haard! afbeelding

Heeft u een gezellige open haard in huis maar wilt u toch langer plezier van uw hout hebben? Dan is een inzethaard echt een uitkomst voor u.

stookweekend

Stookweekend met rendement

Bij Kachelkanjer Twente wordt dit weekend een stookweekend georganiseerd met RENDEMENT! Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en doen u zeker een scherp aanbod. Zondag 8 december 2014 is het bovendien koopzondag, dus u kunt het hele weekend bij ons terecht.

Inzethaard op maat

inzethaard

Een inzethaard kan meestal zonder breekwerk in een open haard gezet worden. Voor bijna elke open haard situatie is er wel een inzethaard die past. Er zijn inzethaarden met een hoek links of rechts, alleen front of zelfs aan drie zijden open. De ruimte die over is rondom de inzethaard wordt netjes afgewerkt met een lijst die zelfs door ons op maat gemaakt kan worden. U houdt natuurlijk zicht op het vuur door het hittebestendige glas in de inzethaard. We hebben vele inzethaarden op voorraad, ook tweedehands! Voor weinig geld heeft u dan veel meer rendement. Bij een tweedehands inzethaard kunt u in één jaar tijd uw investering al terug verdienen. Dat is niet alleen aantrekkelijk voor uw huishoudbudget maar natuurlijk ook voor het milieu. Hout is namelijk een milieuneutrale, duurzame brandstof die hernieuwbaar is bovendien! Wilt u meer comfort en gemak en voornamelijk sfeerverwarming, dan is het natuurlijk ook mogelijk om uw open haard om te laten bouwen naar een inzethaard op gas. 

Inbouwhaard of vrijstaande kachel

Barbas Evo inbouwhaard

Wilt u toch meer zicht op het vuur en een wat groter vuurbeeld? Dan is een inbouwhaard of een vrijstaande kachel natuurlijk ook een oplossing. In dat geval moet de haardpartij doorgaans wel gesloopd worden. Het rookkanaal kan natuurlijk wel gewoon gebruikt worden (mits deze in goede staat verkeert). Met een inbouwhaard met liftdeur kunt u af en toe ook open stoken en heeft u dezelfde uitstraling als een open haard. Wilt u meer rendement? Dan sluit u gewoon de glazen deur. Omdat veel inbouwhaarden tegenwoordig 'frameless' uitgevoerd worden, ziet u vrijwel alleen maar vuur. Een heerlijk (voor)uitzicht, veel rendement en veiliger bovendien. Als u het huis verlaat, kunt u met een gerust hart de inbouwhaard gesloten achter laten. De haard verwarmt uw huis, terwijl u weg bent. Tot slot is een inzet-, inbouwhaard of kachel natuurlijk vele malen beter voor het milieu (en uw portemonnee) dan een open haard. We moeten zuinig omspringen met de brandstof in de wereld. Als iedereen daar een steentje aan bijdraagt zullen we steeds zuiniger en schoner onze huizen kunnen verwarmen. 

 

 

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht