Bespaarmarkt bij het Stokertje

9 jaren en 7 maanden geleden geplaatst
Bespaarmarkt bij het Stokertje afbeelding

Kom,  zie en (over)win een broodbakmachine met uw slimme bespaartip!

stokertjebespaarmarkt_354Op donderdag 12 september begint de bespaarmarkt bij ’t Stokertje Kachelkanjer Twente in Reutum, die vervolgens het estafettestokje een week later doorgeeft aan Kachelparadijs Orvelte en Haardenhuys Gelderland. Het hoogtepunt van de bespaarmarkt ligt op zaterdag 21 en zondag 22 september, wanneer ook een specialist van DDG cv haarden uit België in Orvelte aanwezig zal zijn voor uitleg en advies.

Besparing op stookkosten in ontwikkeling

Eigenaar van 't Stokertje, Marc Hoogland, vertelt enthousiast over de voordelen van een houtkachel of pelletkachel ten opzichte van een reguliere cv-ketel op gas. “De jaarlijks toenemende stookkosten zetten bij een gemiddeld gezin het huishoudbudget behoorlijk onder druk. Het is daarom begrijpelijk dat klanten heel erg geïnteresseerd zijn in hout- en pelletgestookte kachels. Ook de houtgestookte cv-haarden zijn steeds meer in trek. Tijdens een crisis gaan mensen bewuster met hun geld om en kiezen ze sneller voor een houtkachel met een hoog rendement dan voor een gashaard. Deze verschuiving is al een aantal jaren aan de gang. Het mooie van de aanschaf van een hout- of pelletkachel is dat deze zichzelf in een aantal jaren weer terugverdiend omdat je op de stookkosten kan besparen tot wel 60%.

Extra sfeer en gezelligheid met een kachel

bespaarmarktmd18092013Daarnaast brengt een kachel of haard meteen ook extra sfeer en gezelligheid in huis en geeft een kachel een gevoel van onafhankelijkheid en zekerheid. Dat is waar onze klanten momenteel behoefte aan hebben. Tel daarbij op de trend richting duurzame energie en het plaatje is compleet.

Milieuneutraal verwarmen en onafhankelijk zijn

Met een hout- of pelletkachel verwarm je je huis namelijk milieuneutraal als je tenminste kiest voor kwaliteit en voldoende gedroogd hout gebruikt. ’t Stokertje levert hout- en pelletkachels van vrijwel alle merken. Voor klanten die hun hele woning willen verwarmen met een houtgestookte haard kunnen wij de haarden van DDG aanraden. Met een DDG haard kan je een woning met ca. 10 radiatoren geheel verwarmen met slechts 10 kuub hout per jaar! Voor de nog grotere woningen of boerderijen leveren wij ook zogenaamde ‘houtvergassers en pelletketels’ van Orlanski. Deze leveren geen sfeer maar wel veel warmte. In een bijgebouw kunnen ze met slechts één pelletvulling per twee weken de klus met gemak klaren. Kom dus vooral naar onze showroom om te kijken naar de mogelijkheden. Wij rekenen graag voor u uit hoeveel u kunt besparen op uw energierekening.

Eco branders op gas

milieuneutraal-stoken

Tot slot is er zelfs voor gashaarden een besparingsmogelijkheid. Met de zogenaamde ‘ecobranders’ van de diverse fabrikanten is het mogelijk om met slechts een kleine hoeveelheid gas ook een mooi vlammenspel te creëren.” De bespaarmarkt van ’t Stokertje heeft als doel zoveel mogelijk mensen te informeren en enthousiasmeren voor alternatieve manieren van verwarmen. Om klanten een zetje in de goede richting te geven, betaalt ’t Stokertje tijdens de bespaarweken de BTW. Daarnaast zijn er nog een aantal leuke acties van fabrikanten zoals een gratis aszuiger bij aanschaf van een La Nordica Extraflame pelletkachel.

De beste bespaartip

Tot slot is er een broodbakmachine te winnen voor de beste bespaartip van één van onze bezoekers gedurende de bespaarweken bij ‘t Stokertje.  De beste inzending zal op onze website en op facebook bekend gemaakt worden in de laatste week van september.  

dvhnbespaarmarkt19092013

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht