Maandactie

 

 

Investeer nu in een kachel of haard voor warmte & gezelligheid het héle jaar door, zo haal je gegarandeerd meer rendement uit je vakantiegeld. Natuurlijk is het heerlijk om er straks een paar weken tussenuit te gaan en even de dagelijkse beslommeringen achter je te laten. Toch is het nog slimmer om (een deel van) je vakantiegeld in een kachel, haard of rookkanaal te investeren. 

De voordelen zijn enorm, vooral op de langere termijn.

Met een kachel of haard heb je namelijk het hele jaar door warmte en een knusse sfeer en ben je niet afhankelijk van het weer. Een vuurplaats is een aanwinst voor elk interieur en is een gezellig plek om bij te praten na een lange werkdag. Daarnaast bespaar je vooral in het voor- en naseizoen enorm op je stookkosten als je op koude avonden de kachel even aansteekt in plaats van het centrale verwarmingssysteem opstart. Als je de kachel of haard gebruikt als hoofdverwarming, zijn de besparingen natuurlijk nog groter. 

En het leukste komt nog…

Door de lagere stookkosten kan je volgend jaar nog langer of luxer op vakantie! ’t Stokertje wil natuurlijk niet op haar geweten hebben dat u er deze zomer niet op uit kunt gaan. Daarom krijgt u bij aanschaf van een kachel, haard of schouw een fikse korting tot maar liefst 50%. Vraag daarom vandaag nog naar meer informatie over onze vakantiegeld actie!

 

 Is onze actie nog niet aantrekkelijk genoeg? Alle kachels en haarden van onze OPRUIMING zijn supervoordelig en in overleg verkrijgbaar OP AFBETALING MET 0% RENTEU betaalt slechts een klein bedrag per maand in overleg met onze medewerkers.

Als u kiest voor een kachel met een goed rendement bespaart u meteen op uw stookkosten!

Vraag vandaag nog naar de actievoorwaarden in één van onze showrooms.

Stokertje maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten