Faber Cadra Nova gashaard

Opruiming op=op!

nu voor
1.890,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Faber
Model: Cadra Nova
Soort haard: Inbouw/inzet,Tweedehands
Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Deze prachtige Cadra Nova gashaard van Faber staat straks misschien bij u thuis te branden! De Cadra Nova is een strakke inbouwhaard met een vermogen van ca. 7,5 kW. Genoeg vermogen om 's winters als buiten de eerste sneeuwvlokken vallen lekker knus voor de haard te zitten. De afmetingen zijn ongeveer 805x700x410 mm (hxbxd) en de diameter van de rookgasafvoer is 100/150 (concentrisch). De Cadra werkt met een gesloten systeem. De Cadra Nova die wij op dit moment opruimen heeft een sierlijst zoals u op de foto kunt zien.  De haard is voorzien van een mooie houtstammenset en afstandsbediening. De kleur van de kachel is grijs (930). De haard is al nagekeken en goedgekeurd door de specialisten van onze werkplaats en is voorzien van TTB, Thermokoppel en Thermostaat. Deze Cadra is in zeer goede staat, zo goed als nieuw! Bent u geintresseerd in de Cadra van Faber? De haard is op afspraak te bekijken. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie SHR.01391.QCF dus OP=OP .

De afmetingen en handleiding kunt u hier alvast bekijken. 

SHR.01391-Faber-Cadra-Nova-AB-Foto2

Bent u op zoek naar een soortgelijke kachel als de Faber Cadra, maar dan net even anders?

Of wilt u een andere gashaard van Faber?

Neem vooral eens een kijkje in onze haardencatalogus. U zult versteld staan van ons aanbod. Vindt u het moeilijk om te kiezen? Kom dan langs in één van onze showrooms voor gedegen advies en hulp bij de juist keuze.

’t Stokertje biedt een brede keur aan diensten zoals bezorging, installatie, onderhoud, rookkanaalinspectie etcetera. Met ruim 22 jaar ervaring en meer dan twintig professionele installatieteams plaatsen wij wekelijks meer dan 100 haarden, kachels, schouwen en rookkanalen. 

Wilt u toch liever uw kachel zelf installeren? Geen probleem, u krijgt van ons de scherpste prijs en materialen en onderdelen kunt u afhalen en ruilen bij één van onze vier DHZ loketten in Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland. Voor stooktips en adviezen om veilig te stoken kunt u terecht op onze website.

Heeft u nog geen rookkanaal of schoorsteen? Wij installeren graag een rookkanaal voor u, maar wij kunnen ook uitsluitend het pijpmateriaal aan u leveren met DHZ-korting. Wij doen datgene wat u wenst. Wij kunnen alles voor u regelen van A tot Z, maar u kunt ook een deel zelf doen of uitbesteden. 

Twijfelt u nog over uw aanschaf bij ‘t Stokertje? Misschien vindt u het leuk om de ervaringen van onze klanten te lezen op ons gastenboek. Als u nog vragen heeft, waarbij wij u van dienst kunnen zijn, mail ons dan gerust, wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Vindt u ’t Stokertje leuk? Dan vinden wij het leuk als u ons ‘liked’ op onze Facebook pagina of volg ons op Twitter. Zo blijft u ook automatisch op de hoogte van onze acties, nieuwsberichten en activiteiten.

 Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier