Faber Matrix 1050-650 front gashaard showroommodel

Opruiming op=op!

van 5.528,00, nu voor.... Prijs op aanvraag
Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Faber
Model: Matrix 1050-650 I
Soort haard: Inbouw/inzet,Demo model
Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Het showroommodel van de Faber Matrix 1050/650 I front gashaard is nu bij ons in de opruiming met een gigantische korting vanwege showroomaanpassingen. Deze inbouw gashaard dient strak in de muur verwerkt te worden, zodat er haast een naadloze situatie ontstaat. Dit geeft een exclusieve uitstraling. De gashaard met de inbouwmaten van ongeveer 117.3 x 119.3 x 57.4 cm (hxbxd) heeft een ruit met een hoogte van 65 centimeter en een breedte van maar liefst 105 centimeter, waardoor je een prachtig zicht hebt op het vuurbeeld. De haard is voorzien van een LogBurner 2.0, waardoor hij een zeer realistisch vlammenbeeld laat zien. De Faber Matrix wordt bediend met de standaard meegeleverde afstandsbediening voor optimaal gemak. Het vermogen van de Faber Matrix 1050/650 ligt tussen de 4,3 en 10 kiloWatt. De zuurstof die nodig is voor de verbranding wordt van buiten gehaald en daarom is het een gashaard met een zogeheten gesloten systeem. Onze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het showroommodel met referentienummer 1.135.091.002 dus OP=OP. Deze haard heeft slechts gebrand voor demonstratiedoeleinden dus is nog zo goed als nieuw.

 

Mocht u interesse hebben in deze mooie gashaard, dan adviseren we om voorafgaand aan een eventuele bezichtiging contact op te nemen, zodat we voor u na kunnen gaan of de haard nog beschikbaar is. Ons opruimingsassortiment wisselt namelijk dagelijks.

 Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier