De nieuwe Wanders Oak houtkachel, verfrissend en speels design

9 jaren en 8 maanden geleden geplaatst
De nieuwe Wanders Oak houtkachel, verfrissend en speels design afbeelding

Wanders Oak houtkachelDe nieuwe Wanders Oak houtkachels komen rond oktober 2013 het assortiment van 't Stokertje opvrolijken en versterken. Door het speelse en vrolijke design biedt de Wanders Oak een welkome sprankeling op de wat donkere dagen in het komende najaar. Met het bescheiden vermogen van 5 kiloWatt past de Wanders Oak houtkachel prima in de gemiddelde Nederlandse woonkamer. De diameter van de pijp is 150 mm en het rendement ligt tussen de 78 en 80%.
Nieuwsgierig geworden? U kunt hier alvast een kijkje nemen in de folder van de Wanders Oak.

Wanders Stookweekenden

Op 23 en 24 november kunt u de nieuwe modellen van Wanders bewonderen bij Kachelkanjer Twente tijdens het Wanders Stookweekend. Op 13 en 14 december is het de eer aan Haardenhuys Gelderland en op 18 en 19 januari kunt u genieten van de noviteiten bij Kachelparadijs Orvelte. Tot slot sluit Kachelhus Fryslan deze rij van Wanders Stookweekenden op 24 en 25 januari 2014. Voor meer informatie kunt u terecht bij onze activiteitenagenda.

Vormgeving Wanders Oak

De vormgeving van de Oak is in samenwerking met Studio MOM uit Arnhem bedacht en het resultaat mag er zeker zijn! Studio MOM heeft veel ervaring in het ontwerpen van allerlei interieurproducten, maar had nog niet eerder kachels ontworpen. Met hun frisse blik en 'open mind' hebben ze een heel nieuw soort kachel geïntroduceerd. De Wanders Oak is dan ook beslist vernieuwend te noemen in het toch wel wat conservatieve kachelland.

Vakkennis in de praktijk gebracht bij de Wanders Oak

wanders-oak-sokkelHet uitbundige ontwerp is natuurlijk gecombineerd met de technisch inhoudelijke vakkennis van de Wanders specialisten, waardoor de Wanders Oak er niet alleen indrukwekkend uitziet maar ook krachtige prestaties neer kan zetten. Elke houtkachel moet tenslotte, hoe leuk hij er ook uitziet, wel voldoen aan de eisen van deze tijd. Bij Wanders hoeft u daar in ieder geval niet aan te twijfelen. Er is gelukkig evenveel aandacht gegeven aan het innerlijk van de houtkachel als aan de uiterlijke kenmerken. Het design is tot in de puntjes verzorgd en ook de bedieningshendels zijn praktisch én leuk om te zien. De combinatie van de strakke vierkante romp met de wat koddige deurhendels en voetstukken geven de Wanders Oak een hele vrolijke uitstraling. Het vlammenspel kunt u natuurlijk bewonderen door de modern vormgegeven glazen deur. Want dat is natuurlijk waar het uiteindelijk allemaal om draait, vuur én warmte! 

De Wanders Oak, speels in alle variaties


Wanders Oak ConcreteDe Wanders Oak is verkrijgbaar met twee verschillende mantels. De Wanders Oak Steel van staal of de Wanders Oak Conrete van beton. De Oak Concrete is ook nog in verschillende kleuren leverbaar zoals wit, rood, groen en grijs. De Oak met een stalen mantel is alleen in de kleur grijs leverbaar. Voor de broodnodige variatie kunt u een voet van uw smaak uitkiezen. Er zijn vier verschillende sokkels ontworpen die elk een heel eigen draai aan de Wanders Oak geven. Zo is er een sokkel van draadstaal voor een ietwat zwevend effect. Optisch gezien lijkt het alsof de Oak houtkachel een beetje los staat van de ruimte. De voet van beton is rond en redelijk robuust evenals de voet van staal. De houten voet geeft een natuurlijke uitstraling en maakt de Wanders Oak wat krachtiger. De voet van staal wordt Coloured Base genoemd. De betonnen voet heet Concrete Base. De sokkel van draadstaal heet Wire Base en het houten voetstuk wordt Wood Base genoemd.

Speels, uitbundig en vrolijk

Wanders Oak Staal

Kortom, we kunnen niet wachten om u de Wanders Oak serie te laten zien! U bent van harte welkom in één van onze showroom voor deze leuke, uitbundige en speelse houtkachel serie. Of kom gezellig langs tijdens één van onze stookweekenden. In onze activiteitenagenda kunt u zien wanneer wij iets organiseren. 

Voorkeur voor andere houtkachels?

Past een design kachel niet zo goed bij uw woning? Niet getreurd, bij 't Stokertje hebben wij nog honderden nostalgische modellen en zelfs antieke exemplaren. Natuurlijk hebben wij ook altijd tweedehands kachels en haarden. Of kiest u liever voor een inbouwhaard? Bijna alles is mogelijk. We vinden altijd een kachel die bij u en uw woning past. Voor een compleet overzicht kunt u kijken in onze haardencatalogus. Of wilt u meer weten over ons uitgebreide dienstenpakket? Wij informeren u graag.

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht