Veel zicht op het vuur met de nieuwe Wanders Balsa gashaard

9 jaren en 9 maanden geleden geplaatst
Veel zicht op het vuur met de nieuwe Wanders Balsa gashaard afbeelding

wandersbalsagashaard_507De Wanders Balsa is de nieuwste gashaard van Wanders en laat volop het vuur in de kachel zien! Veel glas en een tijdloos, eenvoudig design geven volop de ruimte aan het vlammenspel in de haard. Zo hoort het ook, want uiteindelijk draait het om de vlammetjes en de behaaglijke warmte. Wanders heeft twee gashaarden ontwikkeld op basis van één ontwerp, de kleine Balsa 75 en de grotere Balsa 100. Beide modellen leveren 6,2 kW (output 4,9 kW). De Wanders Balsa is een gashaard met een gesloten systeem en de concentrische pijp heeft een diameter van 100/150. 

Wanders Stookweekenden

Op 23 en 24 november kunt u de nieuwe modellen van Wanders bewonderen bij Kachelkanjer Twente tijdens het Wanders Stookweekend. Op 13 en 14 december is het de eer aan Haardenhuys Gelderland en op 18 en 19 januari kunt u genieten van de noviteiten bij Kachelparadijs Orvelte. Tot slot sluit Kachelhus Fryslan deze rij van Wanders Stookweekenden op 24 en 25 januari 2014. Voor meer informatie kunt u terecht bij onze activiteitenagenda.

Wanders Balsa 75, klein maar fijn

De Wanders Balsa 75 is niet zo hoog, maar biedt toch voldoende kachel om van te genieten. Veel glas aan drie kanten van de kachel, optimaal kijkplezier. Heel wat beter om weg te dromen bij zo'n mooie kachel dan de hele avond bij de centrale verwarming te zitten. Want zeg nou zelf, er gaat toch niets boven een vuurtje in de Balsa 75 van Wanders?

Wanders Balsa 100 een gashaard van formaat

Wilt u een gashaard met een iets forser postuur? Dan kiest u natuurlijk voor de Wanders Balsa 100. Met de Balsa 100 heeft u een echte aanwinst in uw woonkamer erbij. Met een lekker boek of de krant kunt u zo uren doorbrengen zonder andere wensen. Back to basic! De Balsa 100 zorgt er zeker voor dat u geen koude voeten krijgt. Als u in slaap valt is dat geen enkel probleem. De thermostaat van de Balsa 100 houdt alles nauwlettend in de gaten. Hout bijvullen hoeft ook al niet, dus met de Balsa 100 kunt u echt heerlijk tot rust komen. 

wanders-balsa-75-gashaard wanders-balsa-100-gaskachel 

De keuze is reuze

wanders-balsa-100-zijkantToch liever een andere gaskachel of gashaard? Bij 't Stokertje vindt u altijd de kachel van uw dromen. Met verschillende showrooms in Nederland en honderden haarden tentoongesteld kan het niet anders dan dat ook uw kachel al op u staat te wachten. In onze haardencatalogus vindt u een overzicht van al onze haarden, kachels en ook schouwen. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor accessoires en rookkanalen. Als u eenmaal een kachel of haard bij ons gekocht heeft, zorgen wij ook graag dat deze veilig en vertrouwd bij u geïnstalleerd wordt. Wij hebben ca. twintig eigen, professionele installatieteams die dagelijks door heel Nederland diverse installatieklussen uitvoeren van een eenvoudige plaatsing tot een complete installatie van rookkanaal en inbouwhaard en nog veel meer. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud, schoorsteenvegen en service. Kortom, wij verzorgen alles voor u rondom kachel, haard, schouw en rookkanaal. Bovendien bieden wij u op alle kachels en haarden de laagste prijsgarantie, vandaar ook onze slogan: oerdegelijke service voor internetprijzen

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht