Pelletkachel kopen met subsidie

4 jaren en 5 maanden geleden geplaatst

Mcz-cute-pelletkachelEr is ook in 2018 nog steeds veel aandacht voor de duurzame warmte van pelletkachels. Al vanaf 1 januari 2016 geldt een subsidieregeling van de overheid voor pelletkachels. In 2018 is wordt wel de eis gesteld dat de pelletkachel ook deskundig geïnstalleerd moet worden. Een goede zaak want een deskundige installatie is minstens zo belangrijk als een kachel van goede kwaliteit. De overheid wil daarmee het gebruik van duurzame energiebronnen (zoals hout en pellets, die gemaakt worden van hout) stimuleren en het gasverbruik en verbruik van fossiele brandstoffen verminderen. wilt u meer weten over de subsidieregeling? 't Stokertje adviseert u graag, lees meer over de subsidieregeling en de toestellen waar de regeling voor geldt, of vraag onze medewerkers om advies en informatie. 

Pelletkachels met sfeer

Het leuke aan de pelletkachels van tegenwoordig is dat ze steeds mooier gaan branden en ook minder geluid maken dan vroeger.

Goed advies & installatie van levensbelang

Door de populariteit van pelletkachels zijn er veel kleine bedrijfjes die ook pelletkachels van onbekende merken zijn gaan verkopen. Let goed op wat u koopt. Veel handelaren verkopen een pelletkachel met het argument dat er bijna geen rookkanaal nodig is en de kachel met alleen een pijp naar achteren geinstalleerd kan worden. Dat kan grote problemen opleveren. Koop daarom alleen bij een speciaalzaak met jarenlange ervaring en een goed advies en eigen installateurs. Vraag ook naar het geluid van de pelletkachel en informeer naar het onderhoud. Een pelletkachel moet namelijk goed onderhouden worden om storingen te voorkomen.

mcz-cap-pelletkachel

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht