DDG pakt uit met de Pio cv haard!

9 jaren en 9 maanden geleden geplaatst
DDG pakt uit met de Pio cv haard! afbeelding

ddg-pio-cv-haardDe DDG Pio is een welkome aanvulling op het assortiment cv-haarden van DDG. Met z'n ranke en elegante design is de DDG Pio een sieraad in uw woonkamer. Ondanks zijn compacte uiterlijk is de Pio in staat om heel wat warmte te leveren aan het centrale verwarmingssysteem en de Pio verwarmt uw water bovendien ook meteen.

DDG Pio klein maar krachtig

De DDG Pio is compact en zeer goed geïsoleerd waardoor er zo veel mogelijk warmte opgeslagen wordt in het buffervat en u de warmte kunt gebruiken wanneer u dat goed uitkomt. Ideaal voor de zogenaamde passief woningen. Als brandstof gebruikt de Pio de hernieuwbare en duurzame energiebron hout. Het vermogen van de Pio van DDG ligt rond de 6 kiloWatt. Het rendement van de Pio is hoog dankzij een ingenieus verbrandingssysteem.

Milieuneutraal verwarmen met de Pio

Meestal zal de Pio gecombineerd worden met andere energiezuinige en milieuvriendelijke oplossingen in huis zoals zonnepanelen of zonneboilers. Op deze manier is het niet nodig om de beperkte voorraad fossiele brandstoffen aan te spreken. De Pio van DDG zal in het najaar van 2013 op de markt gebracht worden. 

Voor meer informatie over cv-haarden van DDG en andere merken kunt u kijken in onze haardencatalogus. Als u meer wilt weten over het totale dienstenpakket van 't Stokertje kunt u terecht op onze dienstenpagina

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht