Cv kachel

dru_cv_kachel_aquaHeeft u genoeg van de voortdurend stijgende energierekening, maar wilt u wél genieten van een mooi vlammenspel? Dan is een cv kachel waarschijnlijk de uitkomst voor u. ´t Stokertje levert cv kachels in allerlei soorten en maten. Variërend van een sfeervolle houtkachel met warmtewisselaar, tot een cv-gekoppelde kachel die op biomassa gestookt kan worden. Een cv kachel is verkrijgbaar op gas, hout, pellets en andere soorten biomassa. Voor iedereen is er een geschikte cv kachel te vinden.

Uw favoriete cv kachel

cv haardWant zeg nou zelf, wat is er nou mooier dan de sfeervolle warmte van een cv kachel en een fascinerend vlammenspel, gecombineerd met energiebesparend en milieuvriendelijk stoken. Een mooie bijkomstigheid is dat u niet langer afhankelijk bent van de grillen van een energieleverancier. Met uw cv kachel kunt u voortaan zelf voorzien in uw verwarming. 

Welke kachel past het beste bij u?

cv_kachel_edil_kamin

Welk type cv kachel het meest geschikt voor u is, hangt af van onder andere de benodigde capaciteit, de door u gewenste brandstof en de locatie van de kachel binnen of buiten uw woning. Goede voorlichting over een cv kachel is essentieel want alles in huis moet goed op elkaar afgestemd worden. Onze medewerkers helpen u graag op weg bij de keuze van uw favoriete cv kachel.

cv_kachel_ddg_eco

 

Een lagere energierekening met een cv kachel

cv_kachel_eco_planus_ddg
U kunt bij ´t Stokertje kiezen uit vrijwel alle merken en soorten cv kachels. U krijgt van ons altijd een objectief en compleet advies. Of u nu kiest voor een pellet cv kachel, een hout cv kachel of een gas cv-kachel, het maakt ons niet uit. Het enige wat telt is dat u meer sfeer en warmte krijgt tegen een lagere energieprijs! Wij rekenen u graag voor hoeveel u kunt gaan besparen. Met een cv-haard gaat u met een gerust hart de winter in.

Stokertje Selectie cv kachels

Dik Geurts Lars
Door de overweldigende keuze die u bij ´t Stokertje vindt, kunnen wij ons goed voorstellen dat u het spoor een beetje bijster raakt. Daarom hebben we voor u de Stokertje Selectie samengesteld. Deze selectie van kachels, haarden en schouwen is gebaseerd op de jarenlange ervaring van de medewerkers en klanten van ´t Stokertje.

cv_kachel_ddg_tornado_speksteenAlle cv kachels en cv-gekoppelde systemen uit de Stokertje Selectie zijn gegarandeerd een goede koop! 't Stokertje levert cv kachels van bekende merken zoals DDG, Olymberyl, Horseflame, Edil Kamin, Prity, Red, Saey, Altech, Wodtke, Nordica, MCZ, Oranier, Spartherm, Faber, Dru en Stovax.

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht