Gratis interieuradvies en doorlopende stooktrainingen

3 jaren en 2 maanden geleden geplaatst
Gratis interieuradvies en doorlopende stooktrainingen afbeelding

Volgend weekend staat helemaal in het teken van interieuradvies en doorlopende stookdemonstraties bij ’t Stokertje. Er wordt gelukkig steeds meer waarde gehecht aan duurzaam en verantwoord stoken en daarom geeft ’t Stokertje al jaren gratis stookworkshops, nu deze week in combinatie met de mogelijkheid voor interieuradvies op maat. Marc Hoogland, eigenaar van de Stokertje kachelzaken merkt dat er steeds meer animo voor stooktips komt. “Een aantal jaren geleden kregen we met moeite een groepje klanten bij elkaar voor een stookcursus. Inmiddels hebben we een flink aantal aanmeldingen voor elke stookworkshop. Er is dus zeker sprake van een bewustwordingsproces. Onze belangrijkste boodschap is dat alle factoren van onze BOSS-IT checklist in orde moet zijn voor gegarandeerd stookplezier zonder overlast voor anderen. Als je wilt weten waar de BOSS-IT checklist voor staat ben je van harte welkom op zaterdag en zondag 1 & 2 februari 2020. Er zijn dan doorlopend stookdemonstraties en natuurlijk komt ook de Zwitserse methode, uitgebreid aan bod.”

Speeddates stylingadvies

Zaterdagmiddag besteedt ’t Stokertje extra aandacht aan het design van de kachel of haard en het interieur hier omheen. “Elke mooie woning verdient een haard als gezellige sfeermaker, maar waar komt deze warmtebron het best tot zijn recht? Onze medewerkers kunnen technisch gezien natuurlijk uitstekend advies geven, maar voor creatieve ideeën of een bijzondere uitvoering werken wij graag samen met Judith Spaai.” alsdus Marc. Op zaterdagmiddag 1 februari is Judith van Judith Spaai Styling bij ’t Stokertje in Orvelte aanwezig voor gratis interieuradvies. Een plekje reserveren kan via [email protected]

Sfeervol én aardgasvrij?

Laat je informeren over sfeervolle, duurzame oplossingen voor iedere situatie en elke soort brandstof, van hout, pellets, aardgas, elektrisch tot propaan. Ook voor situaties zonder afvoerkanaal zijn inmiddels prachtige haarden verkrijgbaar.

BTW WEG ERMEE!

De BTW maandactie start dit jaar op zaterdag 25 januari en ook gedurende de hele maand februari kan je profiteren van ‘TAX FREE’ voordeel op alle voorradige kachels en haarden. ’t Stokertje in Orvelte is zeven dagen per week geopend en heeft twee koopavonden dus je vindt altijd wel een moment om even langs te kunnen komen om het grote aanbod zelf te kunnen bekijken.

 

 

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht