Planning interieuradvies

't Stokertje organiseert regelmatig gezellige en informatieve stookweekenden. Als u op zoek bent naar een haard, kachel of schouw kunt u in onze showrooms alvast INSPIRATIE opdoen en ADVIES krijgen van één van onze specialisten. Tijdens een aantal van onze stookweekenden kunt u een afspraak maken voor een speeddate van vrijblijvend interieuradvies. Voorafgaand aan het interieuradvies kunt u met één van onze medewerkers eerst de (technische) mogelijkheden inventariseren. Binnen die kaders zal Judith Spaai u dan verder adviseren.

Inspiratie & Styling

Hieronder vindt u de eerstvolgende data waarop Judith Spaai van Judith Spaai Styling bij 't Stokertje in Orvelte aanwezig zal zijn voor gratis interieuradvies. Neemt u vooral foto's, tekeningen of een plattegrond mee van uw woning en plaatjes van dingen die u mooi vindt. 

Zaterdagmiddag 1 februari 2020

Wilt u ook een vrijblijvende en kosteloze afspraak maken tijdens één van onze stookweekenden? Mail dan uw naam, telefoonnummer en het tijdstip van uw voorkeur door naar styling@stokertje.nl. Wij zullen de afspraak voor de speeddate met Judith Spaai dan z.s.m. aan u bevestigen. Omdat het noodzakelijk is om voorafgaand aan het interieuradvies de technische mogelijkheden met één van onze specialisten te bespreken kan het zijn dat u een korte tijd moet wachten omdat beide gesprekken niet altijd naadloos op elkaar aan zullen sluiten. 

      

Graag afspraak reserveren via styling@stokertje.nl.