Planning interieuradvies

't Stokertje organiseert regelmatig gezellige en informatieve stookweekenden. Als u op zoek bent naar een haard, kachel of schouw kunt u in onze showrooms alvast INSPIRATIE opdoen en ADVIES krijgen van één van onze specialisten. Voor een uitgebreider interieuradvies kunt u bij ons ook een afspraak maken voor een speeddate vrijblijvend interieuradvies. Voorafgaand aan het interieuradvies kunt u met één van onze medewerkers eerst de (technische) mogelijkheden inventariseren. Binnen die kaders zal Judith Spaai u dan verder adviseren.

Inspiratie & Styling

Heeft u behoefte om even een uurtje te sparren over de mogelijkheden in uw woning? Of heeft u hulp nodig bij het kiezen tussen twee opties? Door haar ervaring kan Judith u vaak al in korte tijd verder op weg helpen of uw twijfels wegnemen. Op afspraak kan Judith Spaai van Jdth Spaai Styling bij onze showroom in Orvelte aanwezig zijn voor een speeddate of sparring uurtje. Neemt u vooral foto's, tekeningen of een plattegrond mee van uw woning en plaatjes van dingen die u mooi vindt. Natuurlijk is het ook mogelijk om na de speeddate of het sparring uurtje een aanvullende opdracht voor een nog completer interieuradvies, bij u op locatie, te verstrekken. 

Interesse in speeddate of sparring partner?

Wilt u gebruik maken van ons aanbod? Mail dan uw wensen samen met uw naam, adresgegevens en telefoonnummer door naar [email protected].  Wij zullen uw verzoek zo spoedig mogelijk beantwoorden en u voorzien van meer informatie over de speeddate en de mogelijkheid om met Judith te sparren over uw inrichting thuis.