Helex Lumeo S gashaard demomodel

Opruiming op=op!

van 3.813,00, nu voor
1.390,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Helex
Model: Lumeo S
Soort haard: Vrijstaand,Demo model
Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

De Helex Lumeo S vrijstaande gaskachel met RVS mantel is nu voor een bodemprijs uit de opruiming verkrijgbaar. De Helex Lumeo functioneert met een gesloten verbrandingssysteem en kan op een concentrisch rookkanaal geïnstalleerd worden. Bij deze vorm van rookgasafvoer zijn er vele configuraties mogelijk waarvan een muurdoorvoer het meest gebruikelijk is. De Lumeo gashaard van Helex is van oorsprong in verschillende maatvoeringen gefabriceerd maar is inmiddels uit productie gehaald. Wij hebben nog een tweetal demonstratiemodellen voor u beschikbaar. Naast deze kleinere Helex Lumeo S is er ook nog een grotere Helex Lumeo L in de opruiming. De Lumeo heeft slechts voor demonstratiedoeleinden gebrand en is al nagekeken, behandeld en goedgekeurd door onze technische specialisten. De gashaard produceert 3 tot 6 kW aan vermogen De afmetingen van de Helex Lumeo S zijn 1170x690x410mm (HxBxD). Er bevindt zich een aansluiting voor het concentrische rookkanaal aan de bovenzijde met diameter 100/150mm. De aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het demomodel met referentie DEM.00167.QCF dus wees er snel bij want OP=OP!

Handleiding van de Helex Lumeo S en L kunt u hier bekijken.Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier