Helex Lumeo L gashaard demomodel

Opruiming op=op!

van 3.813,00, nu voor
1.490,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Helex
Model: Lumeo L
Soort haard: Vrijstaand,Demo model
Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Deze Helex Lumeo L vrijstaande gaskachel met RVS mantel is nu in de opruiming en voor een zeer aantrekkelijke prijs verkrijgbaar. De gashaard heeft een gesloten verbrandingssysteem die op een concentrisch rookkanaal aangesloten kan worden. Het voordeel van een concentrisch systeem zijn de vele mogelijkheden voor deze vorm van rookgasafvoer. Met een enkele meter, een enkele bocht en een muurdoorvoer heeft u al een functioneel rookkanaal. De Helex Lumeo produceert 3 tot 6 kW aan vermogen. De grootte van deze gashaard is 1380x690x410mm (HxBxD). De aansluiting voor het rookkanaal van 100/150mm bevindt zich aan de bovenzijde. De haard heeft alleen voor demonstratieve doeleinden gebrand en is sindsdien nagekeken, behandeld en goedgekeurd door onze technische specialisten. De aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie DEM.00241.QCF dus wees er snel bij want OP=OP!

Handleiding van de Helex Lumeo S en L kunt u hier bekijken.Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier