Helex I-frame 38 63 Panorama gashaard Helex I-frame 38 63 Panorama gashaard in Zwolle

Specificaties in het kort

Merk Helex
Model I-Frame 38 63 Panorama
Type Gashaard
Extra type aanduiding Inbouw
Systeem Gesloten
Brandstof Aardgas/Propaan
Externe luchttoevoer Ja
Vermogen 2 - 5 kW
CV-gekoppeld Nee
EnergieklasseB
Rendement84 %
Materiaal Staal
Kleur Antraciet
Sfeer Tijdloos
Branderdecoratie Houtset/houtstammen, kiezels, carrarasplit of grijze split
Inbouw hoogte 124.5 cm
Inbouw breedte 45.4 cm
Inbouw diepte 40.4 cm

Helex I-frame 38 63 Panorama gashaard in Zwolle

Deze Helex I-Frame 38 63 Panorama gaskachel is hier in Zwolle strak ingebouwd door één van onze installateurs. Nu nog een stuclaag erover en het is een plaatje om te zien. De kachel neemt weinig ruimte in beslag, maar geeft toch heel veel sfeer, doordat je de vlammen van 3 zijden kunt bewonderen.

Een mooi ingebouwde gashaard is een aanwinst voor je woning en kan heel bepalend zijn voor je inrichting. Een gashaard is prachtig samen met een schouw maar kan ook strak ingebouwd worden in een koof naar eigen ontwerp. De manier van inbouwen kan je helemaal naar je eigen hand zetten en zo creëer je een unieke opstelling die niemand anders heeft.

Weinig ruimte en toch heel veel sfeer

Gashaarden die ingebouwd zijn, zijn een feestje om te gebruiken. De I-Frame 38 63 Panorama van Helex valt helemaal in die categorie. Deze inbouw gashaard is moeiteloos te installeren, meestal in nog nieuw te bouwen situaties. Onze gecertificeerde monteurs plaatsen zonder overbodig hak – en breekwerk, zodat u snel van een heerlijk vuurtje verzekerd bent. De Helex I-Frame 38 63 Panorama heeft een mooie verticale vorm waarbij u aan drie kanten het vuur goed kunt zien. Door gebruik te maken van de optionele zwarte ombouwmantel, kunt u de panorama uitvoering de uitstraling van een vrijstaande gaskachel geven.

Lees meer

De meeste fabrikanten van inbouw gashaarden zijn Nederlands en de technische ontwikkelaars hebben zich helemaal uitgeleefd om een zo realistisch mogelijk vlambeeld te presenteren. Het resultaat is fantastisch en niet van echt houtvuur te onderscheiden. Zelfs met een laag gasverbruik kan je al genieten van een aantrekkelijk vlammenspel.>

Kom vooral bij ons langs in de showroom voor meer inspiratie of bekijk hier de door ons gerealiseerde projecten. Er zijn zoveel mogelijkheden dat er vast wel een vonk overspringt.

Helex in de opruiming

Helex Lumeo S gashaard demomodel

Opruiming!

Helex Lumeo S gashaard demomodel
adviesprijs 3.813,00 Nu 1.390,00
Helex inzethaard hout taps

Opruiming!

Helex inzethaard hout taps Nu 390,00
Helex Hotbox Country gaskachel

Opruiming!

Helex Hotbox Country gaskachel Nu 750,00
Helex VOC houtkachel

Opruiming!

Helex VOC houtkachel Nu 990,00


Pinterest Facebook Messenger twitter Whatsapp

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht