Faber Fantasy gashaard

Opruiming op=op!

van 2.695,00, nu voor
1.295,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Faber
Model: Fantasy
Soort haard: Inbouw/inzet
Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

Mooie gashaard van Faber nu bij ons in de opruiming, de Faber Fantasy. We hebben meerdere inbouwhaarden van Faber op de opruiming staan, waaronder dus de Fantasy. De Faber Fantasy heeft een bijzondere grijs metallic lijst (zie foto) en een moderne, minimalistische uitstraling. Het gaat hier om een showroommodel uit verpakking. Deze aanbieding is eenmalig en OP=OP (THG.00241). De Faber Fantasy is een gashaard met een gesloten systeem en hij levert 3,9 kiloWatt vermogen. U kunt de Faber Fantasy op afspraak bij ons bekijken. Afmetingen zijn (bxhxd) 112 x 44,3 x 2,1 cm en inbouwmaten 107 x 46 x 28,1 cm. Achterwand is van stalen lamellen en de afvoerdiameter is 100/150.

THG.00241 Faber Fantasy

Faber Fantasy met veel voordeel

Wilt u liever een andere inbouwhaard van Faber? We hebben ook nog diverse andere modellen van de Faber gashaard in de opruiming voor absolute bodemprijzen. Deze inbouwhaarden van Faber staan in onze showroom en worden binnenkort vervangen door recentere modellen. Voor u betekent dat een enorme KORTING! De gashaarden van Faber staan voor kwaliteit van Nederlandse bodem.Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier