Dru Lugo 80-2 hoek links gashaard showroommodel

Opruiming op=op!

van 4.025,00, nu voor
2.990,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Dru
Model: Lugo 80-2 links
Soort haard: Inbouw/inzet
Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

Dit spiksplinternieuw exemplaar van de Dru Lugo 80/2 Links Eco Wave hebben we momenteel voor u in de aanbieding wegens showroomaanpassingen. Deze inbouw- gashaard met afstandsbediening is nu rechtstreeks uit voorraad leverbaar voor een zeer schappelijke prijs! Deze Dru Lugo is een hoekhaard (links open) met een luxe uitstraling. Een aanwinst voor uw woning! Helemaal wanneer u de haard samen koopt met het plateau (Graniet Antico 137cm x 58,5 cm) en kastjes t.w.v. € 1350,00. De Dru Lugo brengt met zijn vermogen van 2,8 tot 6,5 kW ook nog eens heerlijke warmte waar het hele gezin van kan genieten. Het vlammenspel van de Dru Lugo 80/2 is heel natuurgetrouw evenals de meegeleverde houtstammenset. De Lugo 80/2 hoek links wordt compleet geleverd met houtset, afstandsbediening en een zwarte gladde achterwand. De zuurstof die nodig is voor de verbranding wordt door de Dru Lugo 80/2 van buiten gehaald en daarom is het een gashaard met een zogeheten gesloten systeem. De inbouwafmetingen van de Lugo 80/2 zijn 745 x 881 x 460 mm (hxbxd). De breedte van het glas is 766+346 mm en de hoogte van het glas is 440 mm  Dit is een eenmalige aanbieding die alleen geldt voor het model met referentie 1.120.083.002, dus OP=OP. Deze haard heeft nog niet gebrand! Deze prijs is excl. het plateau en kastjes t.w.v. € 1350,00 met referentie SCH.00624. De hele set mag weg voor € 3990,00 uitsluitend wanneer de haard, plateau en kastjes door u zelf gedemonteerd en opgehaald worden.

We adviseren om voorafgaand aan een eventuele bezichtiging contact op te nemen, zodat we voor u na kunnen gaan of de haard  en/of het plateau met kastjes nog beschikbaar zijn. Ons opruimingsassortiment wisselt namelijk dagelijks.

 Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier