Dru Excellence M gashaard showroommodel

Opruiming op=op!

nu voor
1.690,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Dru
Model: Excellence M
Soort haard: Inbouw/inzet,Demo model
Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Voor een geweldige prijs is het showroommodel van deze schitterende gashaard nu in de OPRUIMING. We willen graag onze showrooms netjes houden met het actuele assortiment voor het komende stookseizoen en daarom komt deze Dru Excellence inbouwhaard in de aanbieding. De Dru Excellence M wordt geleverd met een leistenen interieur, afstandsbediening en electronische ontsteking. De Excellence M is een gashaard met gesloten systeem dus uitermate geschikt voor nieuwbouwwoningen en woningen met -mechanische ventilatie. Deze SUPERAANBIEDING is eenmalig want OP=OP (intern serienummer SHR.04212). De haard is nog in goede staat en alleen gebruikt voor demonstratiedoeleinden. LET OP, dit is de aanbiedingsprijs voor de gashaard excl. schouw. We hebben echter voldoende schouwen in onze opruiming om een leuke setprijs te maken.  

Dru Excellence M met schouw Avignon Bufon

Buitenkans! Dru Excellence voor bodemprijs

Bijzonder aan de DRU Excellence M is de Dual Burner. Deze maakt het mogelijk te schakelen tussen twee verschillende vermogens met een blijvend vol en speels vlambeeld. Zo bepaalt u zelf de hoeveelheid warmte. De brander zit keurig netjes weggewerkt achter een robuuste stammenset die als een soort kampvuur in de haard is geplaatst. De Dru Excellence is ook bijzonder geschikt voor plaatsing in een schouw. In dat geval kunnen er bij de steenachtige achterwanden speciale profielsets besteld worden die aan de voorzijde van het glasraam worden geplaatst. Hierdoor zijn er geen lijsten meer zichtbaar en creëert de DRU Excellence de illusie van een open vuur. De Excellence van Dru heeft een vermogen van ca. 7,3 kiloWatt.  

 

Enthousiast? Meten is weten

Wilt u thuis alvast gaan meten? Hieronder vindt u de maatschets van de Dru Excellence M. Dan kunt u alvast kijken of het gaat passen. Natuurlijk komen wij ook graag bij u thuis om te kijken of de Dru Excellence geschikt voor u is. U kunt hiervoor een afspraak met ons maken. Wilt u meer weten over onze overige diensten? Ook dat kan, want 't Stokertje doet meer dan u denkt. Installaties, schoorsteenvegen, onderhoud, camera inspectie, interieuradvies enzovoort. 

 Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier