Barbas Vento 50 hidden door gashaard showroommodel

Opruiming op=op!

nu voor
1.690,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Barbas
Model: Vento 50 hidden door
Soort haard: Inbouw/inzet
Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

De Barbas Vento 50 hidden door, kader A is nu bij ons in de aanbieding! Deze mooie gashaard van Barbas is een echte aanwinst voor uw woonkamer. De Vento werkt met een gesloten systeem 100/150. Met een inbouwhaard van Barbas krijgt u niet alleen warmte maar door het betoverende vlammenspel krijgt u ook een warm gevoel van binnen! De afmetingen staan hieronder op de maattekening. De Vento 50 is voorzien van een decoratieve houtstammenset en een mooie chamotte kleurige achterwand. De kleur van de haard is grijs (930). Deze Vento wordt geleverd met een kader type A voor een extra mooie, superstrakke afwerking. De lijst is namelijk bijna niet meer te zien als de haard ingebouwd is, vandaar ook de naam hidden door. Dit is een eenmalige aanbieding voor de gashaard met referentie THG.00946.QCF HB en OP=OP, WEG=WEG. 

Meer dan alleen een showroom

Komt u van ver? Wij verzekeren u dat een bezoek aan onze showroom zeker de moeite waard is. Nergens anders heeft u zoveel keuze en is het aanbod zo divers. Bovendien bieden wij altijd de laagste prijsgarantie op onze kachels, haarden en schouwen. U hoeft bij ons niet van een foto of plaatje te kopen, wij kunnen er bijna altijd voor zorgen dat u uw droomkachel ook in het echt kunt bekijken. Met duizenden kachels voorradig is levering en installatie bovendien snel geregeld.  Kortom, oerdegelijke service voor internetprijzen

Kwaliteit voor alles

Als de kachel naar uw zin is, moet deze natuurlijk ook nog op een vakkundige manier bij u thuis geïnstalleerd worden. U mag dat natuurlijk zelf regelen, maar ’t Stokertje biedt ook alle aanvullende diensten zoals bezorging, installatie, onderhoud, rookkanaalinspectie etcetera. Met ruim 22 jaar ervaring en meer dan twintig professionele installatieteams plaatsen wij wekelijks meer dan 100 haarden, kachels, schouwen en rookkanalen. 

Wilt u alvast naast de maattekening ook de handleiding bekijken, dat kan allemaal!

Barbas Vento 50 kader AUitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier