Barbas Vento 70 gashaard kader A steenmotief

Opruiming op=op!

nu voor
1.290,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Barbas
Model: Vento 70 kader A
Soort haard: Inbouw/inzet,Demo model
Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

MEGAVOORDEEL! De Barbas/Bellfires Vento 70 gashaard met kader A is nu bij ons in de opruiming want we willen onze showroom opruimen! Deze mooie gashaard van Barbas/Bellfires is een echte aanwinst voor uw woning. Met een inbouwhaard van Barbas krijgt u niet alleen warmte maar door het vlammende vuur krijgt u ook een warm gevoel van binnen! De Vento 70 is uitgerust met een afstandsbediening voor uw comfort, een steenmotief achterwand en een houtstammenset. Deze Vento is voorzien van een kader type A voor een extra mooie afwerking. Dit is een eenmalige aanbieding voor deze haard en OP=OP, WEG=WEG. Deze kachel heeft slechts enkele keren gebrand voor demonstratie. Het referentienummer van deze gashaard is SHR.00263 en is op afspraak te bezichtigen. Super voordelig en natuurlijk nergens anders goedkoper. Het is wel slim om even een afspraak te maken zodat u zeker weet dat de haard er nog is. U krijgt van ons natuurlijk de volledige garantie, net zoals elke andere inbouwhaard op gas. Voor de maatvoering kunt u onderstaande schets bekijken. Bekijk ook de voorwaarden van onze opruimingsactie. Wilt u liever een ander model gashaard van Barbas of bellfires? Dat kan natuurlijk ook, we hebben meerdere gashaarden van Barbas op dit moment in de opruiming.

Barbas-Vento-70-kaderA

Kwaliteit gaat voor alles

Als de Barbas Vento 70 met afstandsbediening en kader A naar uw zin is, moet deze natuurlijk ook nog op een vakkundige manier bij u thuis geïnstalleerd worden. U mag dat natuurlijk zelf regelen, maar ’t Stokertje biedt ook alle aanvullende diensten zoals bezorging, installatie, onderhoud, rookkanaalinspectie etcetera. Met ruim 22 jaar ervaring en meer dan twintig professionele installatieteams plaatsen wij wekelijks meer dan 100 haarden, kachels, schouwen en rookkanalen. Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier