Barbas Eco 450 gaskachel

Opruiming op=op!

nu voor
1.190,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Barbas
Model: ECO 450
Soort haard: Vrijstaand,Tweedehands
Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Nette gaskachel van Barbas nu bij ons in de opruiming voor bodemprijs. Deze gaskachel heeft al de nodige levenservaring maar daar is de prijs dan ook naar. De Barbas Eco 450  is al door onze werkplaats nagekeken en kan dus zo voor u aan de slag! De Barbas Eco 450 gaskachel werkt met een gesloten systeem en levert 2 tot 6 kiloWatt aan vermogen. De diameter van de rookgasafvoer van deze Barbas gaskachel is 10/15 centimeter (achteruitgang op 845 mm harthoogte). De afmetingen van deze mooie haard zijn ca. 101 hoog x 60 breed x 46 cm. diep. De kleur van de gashaard is zwart (910). Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie THG.01112.QCF. Optioneel is nog een nieuwe ruit te bestellen voor een meerprijs van 385 euro. 

U kunt de Barbas gaskachel in onze showroom bekijken zodat u niet van een plaatje hoeft te kopen. U bent van harte welkom en temidden van honderden haarden en kachels weet u zeker dat u slaagt ook als het niet deze gaskachel van Barbas wordt, maar een ander gezellig exemplaar. Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier