Barbas Vento 100 gashaard inbouwhaard

Opruiming op=op!

nu voor
1.790,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.


Op voorraad in ons magazijn
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Barbas
Model: Vento 100
Soort haard: Inbouw/inzet
Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

De Barbas Vento 100 is een mooie gas inbouwhaard met mooi vlambeeld en natuurlijke houtstammenset nu voordelig bij ons in de aanbieding. De Vento 100 van Barbas / Bellfires is een hele sfeervolle horizontale haard en heeft ongeveer de volgende inbouwmaten (hxbxd) 58,7 x 130 x 40,5 cm. De Bellfires Vento 100 levert ca. 7 kiloWatt aan vermogen. De haard wordt geleverd inclusief houtstammenset, de Vento 100 is een gashaard met een gesloten systeem en de diameter van de rookgasafvoer is 130/200 mm. Deze aanbieding is eenmalig en OP=OP (THG.01141.QCF).

Als u deze haard bij ons aanschaft krijgt u er gratis nog een nieuwe set van afstandsbediening en ontvanger t.w.v. 425 euro bij, deze bestellen we voor u zodra u de koop bevestigd heeft. 

Dat is toch een buitenkans! Zo'n mooie haard voor zo'n prijs. Daar moet u snel bij zijn want WEG=WEG. Wilt u de handleiding bekijken zodat u alvast kunt kijken of het past? Dat kan! Heeft u verder nog vragen? Dan helpen wij u graag verder.

 

 Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier