Styling kachel, haard en schouw

INTERIEURADVIES OF STYLING ADVIES

dik geurts bora bora

Twijfelt u over uw inrichting, wilt u uw woning verbouwen en vraagt u zich af welke haard of schouw het beste bij uw interieur past? Onze medewerkers kunnen u alles vertellen als het gaat om de technische aspecten van kachels, haarden en schouwen. Ook kunt u in onze showroom volop inspiratie opdoen en vele haarden ‘live’ zien branden. Maar de styling van uw interieur moet natuurlijk ook goed aansluiten bij de uitstraling van een kachel, haard of schouw. Wij werken nauw samen met binnenhuisarchitecten en stylisten, meer informatie kunt u vinden op interieuradvies of styling. Daarnaast organiseren wij regelmatig stookweekenden en kunt u bij onze showrooms terecht voor inspiratie, technische ondersteuning en interieuradvies. Voor de activiteiten per vestiging kunt u onze activiteitenagenda raadplegen of voor interieuradvies mailen naar [email protected] Voor Horeca-bedrijven die op zoek zijn naar een spannend en origineel ontwerp voor hun nieuwe inrichting werken wij samen met HorecArt. Tegenwoordig mag de gezelligheid van een haard, binnen én buiten, zeker niet ontbreken!  

Judith Spaai Styling

Verlangt u er ook naar om heerlijk bij de haard te kunnen zitten onder het genot van uw favoriete drankje? U staat op het punt om een haard aan te schaffen. Maar… u heeft moeite om de juiste plek voor uw haard te vinden of u weet nog niet welke stijl het beste bij u past. En is het nou mooi om juist wel of geen ombouw en/ of kasten te plaatsen? Jdth Spaai Styling neemt dit samen met u door en heeft antwoord op uw vragen!

Op afspraak kunnen we een speeddate of sparringuurtje met Judith Spaai voor u regelen. Interesse? Stuur een e-mail met uw gegevens naar [email protected].

Voorafgaand aan het interieuradvies kunt u met één van onze medewerkers eerst de (technische) mogelijkheden inventariseren. Binnen die kaders zal Judith Spaai u dan verder adviseren.

 

 

 

 

faber-e-matrix-elektrische-haard-doorkijk