Interieuradvies voor Horeca

HorecArtDe eisen die tegenwoordig aan de Horecabedrijven en vrijetijdsbranche gesteld worden, zijn steeds hoger komen te liggen. Klanten vragen om meer comfort, luxe en verwachten vooral een bijzondere sfeerbeleving die de sleur van alledag doorbreekt. Daarbij speelt de inrichting van een Hotel, Restaurant of Café een belangrijke rol. Daarom is een mooie haardpartij of gezellige kachel tegenwoordig haast onmisbaar in een sfeervol interieur. Voor spannende en orginele interieur- en exterieurconcepten in de Horeca branche werken wij nauw samen met HorecArt. Zij kunnen voor u een prachtig concept op maat ontwerpen, mét daarin geïntegreerd natuurlijk een sfeervolle warmtebron. Alles helemaal passend bij de uitstraling van uw bedrijf. 

Spannend en origineel ontwerp HorecArt

HorecArt ontwikkelt niet alleen het ontwerp, maar kan ook zorgdragen voor de realisatie hiervan, zodat u zich kunt conentreren op uw eigen werkzaamheden. HorecArt bestaat uit een team van louter vakmensen die veel ervaring hebben met decorbouw en decoratiewerkzaamheden. Natuurlijk wordt bij het ontwerp volledig rekening gehouden met uw wensen, de uitstraling van het bedrijf en het beschikbare budget. Ruimte en creativiteit zijn de sleutelwoorden bij de werkwijze van HorecArt. Een combinatie van vakmanschap, ambachtelijkheid en innovatie maken het ontwerp altijd uniek en verrassend. 

De aantrekkingskracht van vuur

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met ons op en wij brengen u in contact met HorecArt, gezamenlijk kunnen we dan een prachtig ontwerp samenstellen waarbij natuurlijk oog is voor de sfeervolle warmtebron waar uw klanten graag omheen zullen zitten. De aantrekkingskracht van een knisperend haardvuur of sfeervol vlammenspel is tenslotte onweerstaanbaar!

HorecArt ontwerp