Vrijblijvende offerte
Naar de webwinkel

Schouw hout

schouw hout

Door de jaren heen zijn massief houten stijlschouwen een vast onderdeel van het assortiment van 't Stokertje, meestal in combinatie met een sfeervolle gashaard of elektrisch haardje. Deze, meestal op ambachtelijke wijze vervaardigde schouwen, zijn er in diverse houtsoorten. Zoals bijvoorbeeld (geloogd) grenen hout, mahonie- of kersenhout.

Schouw op maat

De schouwen zijn meestal op maat leverbaar. Een houten ombouw vraagt wel extra voorzieningen voor wat betreft de brandveiligheid. In combinatie met een houtkachel of houtgestookte inbouwhaard is een houten schouw niet aan te raden. Met een elektrische haard of kachel levert een houten schouw geen enkel probleem op. 

Prijsniveau houten schouw

Zeker ten opzichte van natuurstenen schouwen zijn houten schouwen beduidend aantrekkelijker geprijsd. De afwerking vergt wel wat extra zorg. Het hout wordt gebeitst, gemarmerd, gepatineerd met meubelwas of afgelakt.

Schouwen van alle merken

´t Stokertje levert vrijwel alle merken en soorten schouwen, variërend van strakke en eenvoudige modellen tot nostalgische schouwen met ornamenten. Ook de keuze voor een matte of juist glanzende schouw is bepalend voor de uitstraling van het geheel. Uiteraard is het mogelijk een schouw op maat te laten maken in de door u gewenste hout- of steensoort en uitvoering. Onze medewerkers vertellen u graag over de vele mogelijkheden.

houten schouw

 

Stokertje Selectie ook voor schouwen

Door de overweldigende keuze die u bij ´t Stokertje vindt, kunnen wij ons goed voorstellen dat u het spoor een beetje bijster raakt. Daarom hebben we voor u de Stokertje Selectie samengesteld. Deze selectie van kachels en schouwen is gebaseerd op de jarenlange ervaring van de medewerkers en klanten van ´t Stokertje. Alle kachels en schouwen uit de Stokertje Selectie zijn gegarandeerd een goede koop!

haardencatalogus schouwen

schouw_have_amarillo

schouw have

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht