Innovatie van Dru; Eco Wave brandersysteem

9 jaren en 9 maanden geleden geplaatst
Innovatie van Dru; Eco Wave brandersysteem afbeelding

dru-centro-100-ceraglass-houtsetHet nieuwe Eco Wave brandersysteem is een waardevolle innovatie van Dru. Met het Eco Wave systeem branden de gashaarden hoog, vol en met een modulerend vermogen. Dat betekent mooie vlammen en toch minder gasverbruik. Wel zo pretttig als je de gasrekening in bedwang wilt houden en toch wilt genieten van een gezellige haard met dansende vlammen. De hoogte van de vlammen is op maar liefst 15 verschillende standen in te stellen. Ook in het zij-aanzicht is er een mooi, vol vlambeeld.

Het Eco Wave brandersysteem is toegepast bij de nieuwe gashaarden Dru Centro 100 en de Dru Lugo.

Lugo 70/2, 80/2 en Lugo 70/3, 80/3

dru-lugo-70-2-ecowave-houtsetDe Lugo is verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen (70 en 80) en zowel als hoek inbouwhaard (links of rechts) of als driezijdig open. De Lugo 70/2 en 80/2 zijn de hoekhaarden en de Lugo 70/3 en Lugo 80/3 zijn aan drie kanten voorzien van glas. Een fantastische eyecatcher met optimaal zicht op het vuur. De nieuwe gashaarden van Dru, de Centro en de Lugo serie zijn strak vormgegeven zonder overbodige en storende overgangen of ventilatiestrips. De haarden worden geleverd met levensechte houtblokken die niet van echt te onderscheiden zijn. De Lugo 70 en 80 zijn ook leverbaar met een plateau wat tot aan het glasraam aansluit. 

dru-lugo-80-3-zwart-houtset

Net zoals de Dru Centro 100 is de Lugo een gashaard met een gesloten systeemDe zuurstof die nodig is voor de verbranding wordt van buitenaf betrokken. Erg veilig en vooral aan te raden bij goed geisoleerde woningen met een mechanisch ventilatiesysteem. De Lugo 70 heeft een capaciteit van ca. 7 kiloWatt en zijn grotere broer de Lugo 80, behaalt een vermogen van ca. 7,5 kiloWatt.

Dru Centro 100

dru-centro-100-ceraglass-greycokesOok de Dru Centro 100 is voorzien van het innovatieve Eco Wave brandersysteem. Of u nou kiest voor de Centro 100 met een levensecht houtstammenset of voor de uitvoering met grey cokes (stenen), het vlammenspel zal u zeker fascineren. Ook het interieur van de Centro 100 is naar keuze samen te stellen. Kiest u voor eenvoudig zwart, cera glass, classic steen, rib cast effect of voor chunky beam? Het effect van een ander interieur is soms verbluffend. De Centro 100 is leverbaar met een robuust frame in de dieptes 30 en 70 mm. Ook kunt u kiezen of u een vierzijdig of een driezijdig kader om de Centro 100 heen wilt hebben. Door al deze mogelijkheden maakt u de Centro 100 helemaal naar uw zin.

opklapbare-ruit-dru-centro-100

De ruit van de Centro 100 is opklapbaar en daarom heel eenvoudig schoon te maken. Tot slot is de Centro 100 voorzien van een solide verbrandingskamer met een geïntegreerde luchtkast voor een extra levendig vlambeeld en een hoog rendement. Het vermogen van de Centro 100 ligt rond de 9,5 kiloWatt. Ook aan het installatiegemak is gedacht, dankzij hendels, verstelbare pootjes en een heisoog is de Centro 100 gemakkelijk te installeren. De Dru Centro 100 is leverbaar vanaf september 2013.

Voor meer informatie over de haarden en kachels van Dru en vele andere merken kunt u terecht in onze haardencatalogus. Wilt u meer weten over het dienstenpakket van 't Stokertje. Neem dan eens een kijkje op onze dienstenpagina.

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht