De nieuwe Beau CF gaskachel van Global Fires, in juli 2013 leverbaar

9 jaren en 9 maanden geleden geplaatst
De nieuwe Beau CF gaskachel van Global Fires, in juli 2013 leverbaar afbeelding

global-beau-cf-wit-leisteenVanaf juli 2013 kunt u ook gaan genieten van de Beau CF gaskachel van Global Fires. Mooi in eenvoud en compact bovendien, de Beau CF gaskachel past bij iedereen!

Global Beau CF gaskachel

De Beau is leverbaar in twee kleuren, antraciet en ivoor. Twee uitersten die meestal goed liggen bij onze klanten. De Beau CF van Global Fires heeft een bovenaansluiting en is daarom o.a. geschikt voor plaatsing in een bestaande schouw. Het rendement is hoog en zoals u gewend bent van Global Fires is de Beau CF ook zeer aantrekkelijk geprijsd. Standaard is de Beau CF voorzien van een mooi keramisch houtblokkenset zodat het vuur er natuurgetrouw uitziet. De capaciteit van de Beau CF is bescheiden en daarom is deze gaskachel er vooral voor de sfeer en een beetje extra warmte op koude dagen. 

global-beau-cf-zwart-natural-stoneNaast de vrijstaande gaskachel Beau CF komt Global Fires binnenkort ook met een nieuw model inzethaard de Global 60iCF. Beide gaskachels hebben een verbranding met een open systeem

Voor nog meer gaskachels en haarden van o.a. Global Fires kunt u kijken in onze haardencatalogus

Neem ook eens een kijkje op onze dienstenpagina. Hier vind u een compleet overzicht van alle services en diensten die 't Stokerje u aan kan bieden.

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht