Nieuwe inbouwhaarden van Spartherm met strakke vormgeving

9 jaren en 9 maanden geleden geplaatst
Nieuwe inbouwhaarden van Spartherm met strakke vormgeving afbeelding

spartherm-varia-2r-80h-4sIn juli 2013 komt Spartherm met een paar nieuwe inbouwhaarden die gemakkelijk ingebouwd kunnen worden. Deze nieuwe inbouwhaarden zijn namelijk heel ondiep. Een ander voordeel is dat de liftdeur van de Spartherm inbouwhaarden een heel soepel sluitmechanisme heeft. Bovendien is de liftdeurhaard gemakkelijk te draaien of te kantelen waardoor de ruit eenvoudig schoongemaakt kan worden. Deze inbouwhaarden van Spartherm zijn leverbaar met een wit interieur of een donkergrijs interieur. We zullen de verschillende types hieronder toelichten. 

 

De Spartherm Varia ASh-4S-2

De Spartherm Varia ASh-4S-2 is voorzien zijn van een tweede vlamkeerplaat (oftewel remplaat) wat zorgt voor een hoger rendement. En zuiniger stoken, dat wil toch iedereen? De Spartherm Varia heeft een netto vermogen van ongeveer 7,9 kW en een rendement van 80%, aanzienlijk hoger dan het rendement van een open haard. Een inbouwhaard is daarom ideaal als je meer vermogen en rendement wilt, maar wel de sfeer van een open haard wilt behouden. De liftdeur is haast onzichtbaar en het is natuurlijk heel praktisch dat je de haard kan sluiten als je plotseling even weg moet van huis. 

spartherm-varia-ash-4s-2Spartherm Varia AS-FDh-4S-2

De Spartherm Varia AS-FDh-4S-2 heeft dezelfde kenmerken als de Spartherm ASh-4S-2 maar is een tunnelhaard uitvoering. Dat wil zeggen dat je aan de voor- en achterkant van de inbouwhaard glas hebt en je dus door het vuur heen kan kijken. Een tunnelhaard wordt vaak gebruikt als roomdivider. 

Spartherm 2L-80-4S

De Spartherm 2L-80-4S is een inbouwhaard met de hoek aan de linkerkant (als je met je gezicht naar de haard toe kijkt). Heel mooi strak vormgegeven, waardoor het vuur alle aandacht blijft trekken. Het vermogen van beide hoek inbouwhaarden van Spartherm is ca. 10,4 kiloWatt netto. De Spartherm hoek inbouwhaarden zijn verkrijgbaar met een verdiept kader. 

Spartherm 2R-80-4S

De Spartherm 2R-80-4S bezit dezelfde eigenschappen en afmetingen als de Spartherm 2L-80-4S maar heeft de hoek aan de rechterkant. De indeling van de woonkamer bepaalt dus eigenlijk de keuze van de inbouwhaard. Er is altijd een inbouwhaard van Spartherm die goed bij u past. 

 

Voor andere haarden van Spartherm kunt u ook kijken in onze haardencatalogus.

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht