Stokertje introduceert KombiFire Eko op gas en hout

9 jaren en 10 maanden geleden geplaatst
Stokertje introduceert KombiFire Eko op gas en hout afbeelding

kombifireDe KombiFire is de enige sfeerhaard waarbij je geen keuze hoeft te maken tussen hout en gas als brandstof. Bij de KombiFire haarden kan het namelijk allebei! Wisselen van brandstofsysteem is heel eenvoudig zoals het filmpje hieronder ook laat zien. 

KombiFire speelt in op behoefte van klant

Ruim de helft van de klanten twijfelt bij aanschaf van een kachel over de keuze van brandstof. Dat komt omdat de behoeftes vaak erg verschillen, tussen de partners onderling, maar ookvan moment tot moment. Zo vinden veel mensen de geur van het hout, het knetteren van het vuur en de authenticiteit van vuur heel belangrijk. Maar daar tegenover staat het bedieningsgemak van een gashaard. Je hoeft geen hout te halen en het vuur blijft zo lang branden als je wilt. Kiezen is voortaan dus gelukkig niet meer nodig. Gas gebruik je voor kleine momenten en voor het gemak. Hout voor speciale momenten met een vleugje romantiek & nostalgie. 

 kombifire-panorama

Innovatief gesloten systeem: KombiFire Eko

kombifire-inbouwhaard

Met de KombiFire haarden zijn er volop mogelijkheden en wordt volledig voldaan aan alle wensen van de consument. De eerste modellen van KombiFire branden als een open systeem, d.w.z. dat de zuurstof die nodig is voor de verbranding uit de leefruimte gehaald wordt. Het nieuwe model; de KombiFire Eko is heel innovatief en werkt als een gesloten systeem (externe luchttoevoer). Dat is een enorme vooruitgang want dat betekent ook dat het rendement hoger is en de verbranding schoner. Er is bij de KombiFire Eko geen ventilator nodig en installatie van de KombiFire Eko is heel eenvoudig.

kombifire-corner

KombiFire en Jan des Bouvrie

Door de samenwerking met Jan des Bouvrie heeft KombiFire de collectie ook wat design betreft piekfijn in orde! De strakke kaders maken van de KombiFire haarden een echt sieraad met als middelpunt natuurlijk het prachtige vlammenspel. 

Ook voor op het terras zijn er mooi vormgegeven haarden aan de collectie toegevoegd onder de naam Seasonal Fire.

Productpresentatie Kombi-Fire

Voor geinteresseerde dealers presenteerde Jan des Bouvrie afgelopen week zelf de nieuwe collectie KombiFire haarden. Natuurlijk was 't Stokertje hierbij ook van de partij.  We zullen vol enthousiasme de KombiFire haarden aan onze klanten presenteren omdat het een uniek concept is. Voor meer informatie over de verschillende haarden van KombiFire kunt u kijken in onze haardencatalogus.

kombifirejandesbouvrie

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht