Geef je vakantiegeld een warme bestemming

9 jaren en 11 maanden geleden geplaatst
Geef je vakantiegeld een warme bestemming afbeelding

maandactie meiEn ... investeer in een kachel voor warmte & gezelligheid het héle jaar door, zo haal je gegarandeerd meer rendement uit je vakantiegeld. 

Natuurlijk is het heerlijk om er straks een paar weken tussenuit te gaan en even de dagelijkse beslommeringen achter je te laten. Toch is het nóg slimmer om (een deel van) je vakantiegeld in een kachel, haard of rookkanaal te investeren. 

De voordelen van een kachel zijn enorm, vooral op de langere termijn.

Met een kachel of haard heb je namelijk het hele jaar door warmte en een knusse sfeer. Een vuurplaats is een aanwinst voor elk interieur en is een gezellig plek om bij te praten na een lange werkdag. Daarnaast bespaar je vooral in het voor- en naseizoen enorm op je stookkosten als je op koude avonden de kachel even aansteekt in plaats van het centrale verwarmingssysteem opstart. Als je de kachel of haard gebruikt als hoofdverwarming, zijn de besparingen natuurlijk nog groter. 

 

Lagere stookkosten

En het leukste komt nog… door de lagere stookkosten kan je volgend jaar nog langer of luxer op vakantie! 

’t Stokertje wil natuurlijk niet op haar geweten hebben dat u er deze zomer niet op uit kunt gaan. Daarom krijgt u bij aanschaf van een kachel, haard of schouw een reischeque die u vrij kunt besteden. De hoogte van het bedrag op de reischeque is afhankelijk van het orderbedrag. Maar natuurlijk kunt u in plaats van voor de reischeque ook voor een fikse korting kiezen. De kortingen lopen op tot maar liefst 50%. Vraag daarom vandaag nog naar meer informatie over onze vakantiegeld actie! 

Voor meer informatie: www.stokertje.nl/maandactie.

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht