Nieuw! De Bullerjan B3 Keramiek

6 jaren en 10 maanden geleden geplaatst
Nieuw! De Bullerjan B3 Keramiek afbeelding

De nieuwe Bullerjan B3 Keramiek hebben wij sinds begin juni in het assortiment van ’t Stokertje. Door het zeer mooie en compacte tijdloze design past deze houtkachel in elke ruimte. De Bullerjan B3 is een plaatje om te zien en een genot om te stoken. Met het bescheiden vermogen van 3,9 tot 6,0 Kilowatt, een hoogte van 139,8 cm en een breedte van 52 cm past de Bullerjan B3 Keramiek uitstekend in de gemiddelde Nederlandse woonkamer. Het rendement ligt tussen de 84 en 88% en er zit 55 kilo aan opslagcapaciteit in de B3. De Bullerjan B3 keramiek is ook beschikbaar met een grotere warmte opslag van maar liefst 110 kilo – De Bullerjan B3+ Keramiek!

Vormgeving Bullerjan B3 keramiek

De vormgeving van de Bullerjan B3 keramiek is in samenwerking met Sebastian Herkner uit Duitsland tot stand gekomen: Het resultaat is geweldig! Sebastian Herkner heeft héél veel ervaring in het ontwerpen van allerlei interieurproducten, maar Sebastian had nog geen ervaring met het ontwerpen van een kachel. Met zijn open-mind en vernieuwende blik op interieurproducten heeft hij een hele nieuwe en verfrissende kachel ontworpen. Wat Sebastian met zijn werk doet is een collage maken van eenvoudige technieken en traditionele materialen in combinatie met een eenvoudig mechanisch principe en een duidelijke functie. 

Verscheidene uitvoeringen van de Bullerjan B3

U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen. Zo is er de Bullerjan B3 in het blauw of in het wit (zie ook afbeeldingen), maar ook allerlei andere kleuren zijn mogelijk. Verder kunt u kiezen voor de Bullerjan B3 met of zonder katalysator (in Nederland raden wij aan de uitvoering zonder katalysator te nemen). En als u de Bullerjan B3 met nog meer warmte opslag zou willen hebben, is dat natuurlijk mogelijk! Dan kunt u kiezen voor de Bullerjan B3+ Keramiek.

De B³ Keramiek voldoet aan de strengste Europese richtlijnen waaronder BImSchV niveau I en II alsmede aan de eisen volgens art. 15a voor Oostenrijk en de VKF-verordeningen voor Zwitserland.

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht