Gratis tuinhaard bij aanschaf MCZ pelletkachel

6 jaren en 11 maanden geleden geplaatst
Gratis tuinhaard bij aanschaf MCZ pelletkachel afbeelding

Wie op zoek is naar een pelletkachel is altijd voordelig uit bij kachelkanjer Twente, maar op Tweede Pinksterdag helemaal. Wij zijn namelijk gek op leuke acties voor onze bezoekers en daarom verwennen we onze klanten graag met extra korting. 

Op Tweede Pinksterdag krijgt u bij kachelkanjer Twente in combinatie met de aanschaf van een MCZ pelletkachel een tuinhaard er helemaal GRATIS bij! Zo hebt u dubbel voordeel: een zuinige pelletkachel samen met een outdoor sfeerbrenger voor de prijs van één! Deze actie loopt vanaf vrijdag 13 mei tot en met 3 juni 2016.

Pelletkachels zijn momenteel zeer interessant omdat de Nederlandse overheid een aankoopsubsidie verstrekt van minimaal 500 euro. Dat betekent dat u extra voordelig een zuinige en zeer milieuvriendelijke pelletkachel kunt aanschaffen. De subsidie geldt namelijk alleen voor modellen die nu al voldoen aan de eisen van 2022, super zuinig en met minimale uitstoot van fijnstof. Maar er zijn nog meer voordelen.

We zetten een aantal voordelen voor u op een rijtje.

  • Rendement - Pelletkachels hebben een extreem hoog rendement rond de 90%. Het verbruik is dus erg laag en zo kunt u op uw stookkosten besparen.
  • Milieu - Pellets zijn niet zo vervuilend voor het milieu (ze worden vervaardigd uit afvalhout en het stoken met hout is milieuneutraal).
  • Gemak en comfort- Een pelletkachel start met een druk op de knop en is programmeerbaar met afstandsbediening en thermostaatfunctie.
  • Keuze - Pelletkachels zijn er in alle soorten en maten. Er is veel keuze in design, kleur en uitstraling.

De MCZ Sagar                                                     De MCZ Tube

Overigens komt MCZ met diverse verbeteringen die hun pelletkachels enorme prestaties geven. Zo is het vlambeeld nog aantrekkelijker geworden en voldoen ze allen aan de nieuwste, strenge Europese energienorm. Daarnaast is er ook nog eens naar het design gekeken. Kortom, MCZ biedt veel. Tel daar de fraaie actie van Twee Pinksterdag bij op en u snapt waarom u op 16 mei naar kachelkanjer Twente moet komen! Tot slot: een specialist van MCZ wordt ingevlogen om u van alle informatie en antwoorden te voorzien. Hij neemt alle tijd voor u, zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken. Tot snel bij kachelkanjer Twente of één van onze andere showrooms!

De Aduro buitenkachel. Toch geweldig als u bijvoorbeeld deze tuinhaard GRATIS bij een pelletkachel van MCZ krijgt? Maar ook de Cameo Scale, Turm of Box behoort tot de mogelijkheden. Voor meer informatie over (de voorwaarden van) deze actie kunt u terecht bij onze verkoopmedewerkers in Reutum, Orvelte, Epe en Joure.

  Cameo-Turm-buitenhaard

Linksboven ziet u de Cameo Scale en de Cameo Turm. Fantastisch toch?

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht