Een inspirerende Kerst bij het Stokertje

7 jaren en 3 maanden geleden geplaatst
Een inspirerende Kerst bij het Stokertje afbeelding

Het bruist altijd van de actie bij de showrooms van het Stokertje, maar rond de Kerstdagen nog net iets meer dan anders... Wat is er allemaal te doen rond de Kerstdagen bij 't Stokertje?

Tweede Kerstdag geopend

Om te beginnen zijn onze showrooms in Orvelte, Joure en Reutum geopend op Tweede Kerstdag. Laat dus thuis even lekker de boel de boel en kom in een gezellige kerstsfeer een mooie haard of kachel uitzoeken om uw woongenot compleet te maken. Met een gezellig haardvuur maak je van je huis ook echt een thuis! In elke showroom hebben we op dit moment een BALANSACTIE, ook bij ons Haardenhuys in Epe, die tijdens de Kerstdagen gesloten is, ontvangen ze u graag om nog de laatste restanten van onze OPRUIMING weg te werken. Dat maakt het een stuk gemakkelijker om aan het eind van het jaar te balansen...Naast de balansactie heeft elke showroom dit jaar rond Kerst een eigen thema. Hieronder alles even op een rijtje.

Inspiration-shop-Orvelte     Inspiration-Shop 

Kerst bij Kachelparadijs Orvelte

Het Kachelparadijs in Orvelte is na een fikse verbouwing verrijkt met een prachtige Inspiration Shop van Dru. Voorheen waren de verkoophallen van Orvelte vooral bekend om de enorme hoeveelheden kachels die je kon bekijken en supergoedkoop kon aanschaffen. De Verkoophallen waren een aantal jaren geleden al aangevuld met een Haardenlounge met mooie, sfeervolle opstellingen van gashaarden met of zonder natuurstenen schouwen. Sinds begin deze maand is het niveau nog een stukje hoger getild met de komst van de Inspiration Shop. Een Inspiration Shop is een mooi gestyleerde 'woonkamer' met een uitgekiende selectie prachtig gepresenteerde gashaarden. Het woonkameridee maakt het voor klanten gemakkelijker om een voorstelling te maken van hoe het er thuis uit komt te zien. De haarden die tentoongesteld worden zijn alleen het nieuwste van het nieuwste en zo kan je altijd de laatste trends in het echt bekijken. Op gashaard gebied zijn de laatste trends toch wel het ontspiegelde glas en een levensecht vuur wat zo uit de houtblokken vandaan komt en perfect regelbaar is met een afstandsbediening of app. In de Inspiration Shop wordt regelmatig GRATIS INTERIEURADVIES gegeven. Op 29 december 2015 zal Amanda de Ronde van HalloHuis u van tips en ideeën kunnen voorzien. Aanmelden kan via [email protected]. Natuurlijk betekent deze pracht en praal niet dat we onze 'roots' vergeten zijn en kunt u ook altijd nog bij ons terecht voor een goedkope kachel (we hebben meer dan 400 stuks momenteel in onze OPRUIMING) en blijven we de laagste prijs garanderen.

Het volledige artikel in het Dagblad van het Noorden over onze nieuwe Dru Inspiration Shop kunt u hier lezen.

Kerst bij Kachelkanjer Reutum

In de regio rondom Reutum zijn speksteenkachels onverminderd populair. Daarom heeft verkoopleider Robert Lusthusz gekozen voor een thema rond speksteen deze Kerst. De zachte stralingswarmte van een speksteenkachel is heerlijk om te voelen en de kachels zijn ook nog eens erg mooi om te zien. De Nederlandse fabrikant Altech voegt op de valreep van het oude jaar nog twee nieuwe modellen toe aan het assortiment speksteenkachels met de Grande Nobles en de Grande Nobles Depot. Tijdens de introductie van deze speksteenkanjers geldt een CASHBACKACTIE van 200 euro! Een leuk voordeel waar u nu tijdelijk van kunt profiteren. 

KKT-ALTECH-DECEMBER-2015-130x96

Kerst bij Kachelhus Fryslan

In Joure worden de Kerstdagen verrijkt door de nieuwe Wanders Elm houtkachel en de Wanders Smart serie inzethaarden. De Elm van Wanders wordt lekker opgestookt en op vrijdag 8 januari zal een specialist van Wanders doorlopend stookdemonstraties geven en kunt u al uw vragen op hem 'afvuren'. Vanaf 19 december 2015 tot en met zaterdag 9 januari 2016 kunt u profiteren van onze INTRODUCTIEACTIE. Een introductie is tenslotte niet compleet zonder mooie actie. Daarom krijgt u bij aanschaf van een Smart inzethaard een gratis sierlijst ter waarde van 100 of 170 euro cadeau. Bij de aanschaf van de Elm houtkachel kunt u gratis een voet/onderstel bestellen t.w.v. 200 euro. Om ook de Danta gashaarden reeks niet te vergeten kunt u bij aanschaf van de Danta een gratis spiegelwand t.w.v. 250 euro cadeau krijgen.

Het volledige artikel in de Leeuwarder Courant kunt u hier lezen.

wanders-elm-houtkachel-plateau_2

 

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht