Interieuradvies, Architectuur & Styling

HorecArtZoekt u hulp bij het aanpassen van uw interieur, maar weet u niet waar u moet beginnen? Wilt u meer sfeer in huis creëren maar weet u niet hoe u dat het beste aan kunt pakken? Laat u dan inspireren en adviseren door een interieuradvies op maat. Heeft u een horeca-onderneming en wilt u uw klanten letterlijk én figuurlijk een warm welkom heten? Wij werken nauw samen met HorecArt voor spannende en orginele interieur- en exterieurconcepten.

Van woonwens naar meer sfeer en warmte in huis

't Stokertje heeft verschillende showrooms in de regio waar u zich kunt oriënteren op een kachel, haard of schouw. Wij werken nauw samen met verschillende binnenhuisarchitecten, interieuradviseurs en stylisten. Bij belangstelling kunnen wij u in contact brengen met een interieuradviseur uit ons netwerk voor een speeddate of sparring gesprek in onze showroom of bij u thuis (indien binnen het werkgebied). In dit oriënterende gesprek maakt u uw woonwensen kenbaar. Voorafgaand aan deze speeddate kunt u met één van onze verkoopmedewerkers kijken naar de (technische) mogelijkheden. Voor het maken van een afspraak kunt u een e-mail sturen naar [email protected]

Interieuradvies voor haard, kachel & schouw in Drenthe, Groningen,  Friesland, Overijssel en Gelderland

't Stokertje Kachelparadijs Orvelte werkt samen met Judith Spaai Styling uit Westerbork en Interieurarchitectenbureau Siemer uit Assen. Hieronder stellen zij zich aan u voor......

Judith Spaai Styling

Verlangt u er ook naar om heerlijk bij de haard te kunnen zitten onder het genot van uw favoriete drankje? U staat op het punt om een haard aan te schaffen. Maar… u heeft moeite om de juiste plek voor uw haard te vinden of u weet nog niet welke stijl het beste bij u past. En is het nou mooi om juist wel of geen ombouw en/of kasten te plaatsen? Jdth Spaai Styling neemt dit samen met u door en heeft antwoord op uw vragen!

 

Astrid Siemer van Interieurarchitectenbureau Siemer 

Indien u na uw bezoek aan één van de showrooms van 't Stokertje graag uw interieurvraagstuk voor wilt leggen aan een expert op het gebied van interieurarchitectuur, kunt u kiezen voor de expertise van bureau Siemer.  Als de verandering aan uw interieur meer omvat dan het wijzigen van meubilair en stoffering kan een interieurontwerp gemaakt worden. Om een ruimte meer openheid en licht te geven zijn soms bouwkundige ingrepen gewenst. Zo kan een interieurontwerp vragen om het geheel of gedeeltelijk verwijderen van wanden ten behoeve van het creëren van zichtlijnen. Bij ingrijpende wijzigingen is het aan te raden om eerst advies in te winnen en een (3D) tekening te laten maken.