Pinksteren bij het Stokertje, gegarandeerd warm en gezellig

8 jaren en 10 maanden geleden geplaatst
Pinksteren bij het Stokertje, gegarandeerd warm en gezellig afbeelding

Traditiegetrouw organiseert 't Stokertje tijdens het Pinksterweekend weer leuke stookweekenden met aantrekkelijke acties. Op 1e Pinksterdag is 't Stokertje Kachelparadijs in Orvelte geopend, op 2e Pinksterdag bent u van harte welkom bij Kachelkanjer Twente, Kachelhus Fryslan en Kachelparadijs Orvelte. Voor de adressen e.d kunt u kijken op onze contactpagina.

Kachelparadijs Orvelte pakt uit met Dru, Global Fires en Dovre

Op 2e Pinksterdag is een specialist van deze fabrikanten aanwezig om u alles uit de doeken te doen wat met sfeerverwarming te maken heeft. U kunt al uw vragen op hem 'afvuren' en hij zal u van advies voorzien. Ook is er aandacht voor de nieuwe Dru Diablo Next. Een hanghaard met passie voor vuur. Ook kunt u een kijkje nemen in onze nieuwe Global Fires hoek. Een gezellige kamer met uitsluitend Global Fires haarden. Wat is er zo bijzonder aan de inzethaarden van Global Fires? De gashaarden van Global Fires zijn heel ondiep, dus gemakkelijk in te bouwen, zeer betaalbaar en met een aantrekkelijk design. Van Dovre kunt u bijna het hele assortiment bij 't Stokertje bekijken en voelen, van een folder kopen is er bij ons niet bij. Bij een kachel of haard moet je een goed gevoel hebben en daarom moet je 'm ook kunnen zien, toch? Bent u geinteresseerd in onze actie GRATIS INSTALLATIE? Laat u dan vooral voorlichten door onze medewerkers. 

Dru stookweekend 

 

Bij Haardenhuys Gelderland en Kachelhus Fryslan kunt u uw vakantiegeld goed investeren!

Geef je vakantiegeld een WARME bestemming en INVESTEER NU in een kachel of haard voor warmte & gezelligheid het héle jaar door, zo haal je gegarandeerd meer rendement uit je vakantiegeld. 't Stokertje helpt door de investering zo laag mogelijk te houden. We bieden kortingen tot wel 50% op alle voorradige kachels en haarden. 't Stokertje Kachelhus Fryslan in Joure is geopend op 2e Pinksterdag. Meer informatie over onze vakantiegeldactie vind je hier.  

 

Kachelkanjer Twente maakt u warm voor Jotul en Scan

Met een gratis tuinhaard bij aanschaf van een Jotul F262/3 of Scan 58-7/8 heeft u het hele jaar door sfeer en warmte! 

Kachelkanjer Twente is geopend op tweede Pinksterdag en organiseert samen met de fabrikanten Jotul en Scan een Noors stookweekend met een hele fijne actie van Jotul en Scan. Niet geinteresseerd in een houtkachel van Jotul of Scan? Geen enkel probleem, we hebben honderden kachels en haarden in onze showroom die graag bij u thuis sfeer en warmte creëren.  Natuurlijk hebben we voor u ook de maandactie, als u geen gebruik maakt van de gratis tuinhaard.... Kom langs en laat u goed adviseren en informeren. Op 1e Pinksterdag is Kachelkanjer Twente gesloten. 

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht