Dru Diablo Next, de nieuwe generatie hanghaard op gas

9 jaren geleden geplaatst
Dru Diablo Next, de nieuwe generatie hanghaard op gas afbeelding

Dru Diablo Next alumetallicDe Diablo Next van Dru is een moderne hanghaard op gas met aan drie zijden zicht op het vuur. De Diablo Next hangt aan de muur en neemt dus geen ruimte op de vloer in beslag. De voorgaande Dru Diablo bestaat inmiddels al heel wat jaartjes, maar het model Next (de naam zegt het al) voegt heel wat extra's toe aan het toch al succesvolle model. Voor de folder van de Dru Diablo Next klikt u hier.

De voordelen van de Diablo Next

De Diablo Next is voorzien van een afstandsbediening met electronische ontsteking (RCE), thermostatische regeling en klokfunctie. Luxer kan het bijna niet! De afwerking van de Diablo Next is naar keuze in het zwart (zie foto onder) of alumetallic afwerking (foto boven), zowel voor de haard als voor het pijpmateriaal. Optioneel kan de afvoerpijp voorzien worden van een sieromkadering in dezelfde kleur als de Diablo Next haard. 

Dru Diablo Next zwart

Door het relatief lage vermogen van 4 kiloWatt past de Diablo Next in bijna elke woonkamer. De achterwand, oftewel het interieur van de Diablo Next is standaard zwart, maar is tegen een meerpijs ook in ceraglass te bestellen. Het speelse vlammenspel steekt natuurlijk extra mooi af tegen een zwarte achterwand. Tot slot is het concentrische afvoermateriaal voor een gesloten systeem verkrijgbaar in de gangbare maat 100-150 mm. Dit is bij elke haardenspeciaalzaak normaliter voorradig. De sieromkadering zal meestal wel speciaal voor u besteld moeten worden. 

Bent u geintereseerd in de haarden van Dru, maar wilt u liever een ander model haard? Neem dan eens een kijkje in onze haardencatalogus. Natuurlijk zijn er ook modellen van Dru bij ons in de opruiming. Voor een koopje kunt u dan uw slag slaan. 

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht