Geef uw vakantiegeld een warme bestemming

5 jaren en 9 maanden geleden geplaatst
Geef uw vakantiegeld een warme bestemming afbeelding

Investeer nu in een kachel of haard voor warmte & gezelligheid het héle jaar door, zo haal je gegarandeerd meer rendement uit je vakantiegeld. Natuurlijk is het heerlijk om er straks een paar weken tussenuit te gaan en even de dagelijkse beslommeringen achter je te laten. Toch is het nog slimmer om (een deel van) je vakantiegeld in een kachel, haard of rookkanaal te investeren. 

De voordelen zijn enorm, vooral op de langere termijn.

Met een kachel of haard heb je namelijk het hele jaar door warmte en een knusse sfeer en ben je niet afhankelijk van het weer. Een vuurplaats is een aanwinst voor elk interieur en is een gezellig plek om bij te praten na een lange werkdag. Daarnaast bespaar je vooral in het voor- en naseizoen enorm op je stookkosten als je op koude avonden de kachel even aansteekt in plaats van het centrale verwarmingssysteem opstart. Als je de kachel of haard gebruikt als hoofdverwarming, zijn de besparingen natuurlijk nog groter. 

Dik Geurts Odin

Dik Geurts Odin; een afgerond verhaal

Kent u het verhaal van Odin?

Deze oppergod van de Noorse mythologie staat symbool voor wijsheid en kracht. Door het robuuste karakter van de Odin in combinatie met de naadloze afwerking en de stoere deurscharnier  is het zeker wijs om te investeren in deze krachtige warmtebron van Dik Geurts.

De Dik Geurts Odin is de nieuwste innovatie op het gebied van designkachels en in verschillende varianten bij ‘t Stokertje te verkrijgen. Zo kunt u de kachel vrij in de ruimte of aan de muur hangen, als tunnelhaard gebruiken of op een mooi plateau met houtvak plaatsen. Vanaf begin juli is deze moderne houtkachel volop leverbaar. Uiteraard is het mogelijk om deze alvast te bestellen zodat u straks de eerste bent die een echte Odin in huis heeft! Hier vindt u alle modellen van de Dik Geurts Odin https://www.stokertje.nl/zoeken?q=dik+geurts+odin

Pinksteren

Tijdens het Pinkster weekend organiseert ‘t Stokertje in samenwerking met de Nederlandse fabrikant Dik Geurts een stookweekend die in het teken zal staan van hun volledige assortiment en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van techniek en design. Zo zal er op Tweede Pinksterdag van 12:00 tot 16:00 een specialist van Dik Geurts aanwezig zijn die u kan voorzien van een passend advies. Tevens krijgen alle klanten bij aanschaf van een Dik Geurts houtkachel een gratis stookcursus aangeboden bij ’t Stokertje.

5 jaar Duurzaamheidsgarantie

De Dik Geurts Odin kunt u nu alvast bestellen met een gratis 5-jarig onderhoudspakket. Naast de 5 jaar fabrieksgarantie verzorgt ’t Stokertje namelijk vijf jaar lang onderhoud aan uw kachel én rookkanaal. Dit is volledig GRATIS voor de eerste 5 pre-orders van de Odin. Zo kunt u de eerste periode helemaal zorgeloos genieten van de hoge kwaliteit en het exclusieve design van de Odin.

Gratis interieuradvies

Amanda de Ronde van HalloHuis zal op zaterdagmiddag 24 juni 2017  het team van ’t Stokertje weer komen versterken. Als u foto’s en/of een plattegrond van uw woning meeneemt geeft Amanda gratis interieuradvies en stylingtips passend bij u en uw situatie. Dat levert u gegarandeerd meer sfeer en gezelligheid op! U kunt een plekje reserveren via [email protected].

Geopend met Pinksteren

Wij zijn in Orvelte geopend op 1e én 2e pinksterdag. In Reutum en Joure zijn wij geopend op 2e Pinksterdag. Kom dan gezellig naar onze Pinkstershow met, naast ons vernieuwde assortiment, ook weer een grote keuze aan tuinhaarden. Wij demonstreren de haarden graag voor u!

We willen onze showrooms weer pico bello in orde hebben voor het stookseizoen en daarom zijn we bezig met een grootscheepse OPRUIMING en zijn vele kachels, haarden en schouwen enorm afgeprijsd. Met een beperkt budget kunt u al een mooie kachel of haard kopen. Als u bovendien kiest voor een kachel met een hoog rendement kunt u uw investering meteen weer terug verdienen door op uw stookkosten te besparen.

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht