Speksteen stookdagen bij Kachelkanjer Twente

9 jaren en 5 maanden geleden geplaatst
Speksteen stookdagen bij Kachelkanjer Twente afbeelding

De magische ‘zeven’ bij ’t Stokertje Kachelkanjer Twente.
Start van stookdagen speksteen & koken m.m.v. Altech.

altech speksteenkachelDeze maand is het alweer zeven jaar geleden dat Erik Hulzebosch ’t Stokertje Kachelkanjer Twente op een flitsende manier opende. Tijd om hier even bij stil te staan is er echter niet, er moet gestookt worden! Zo vertelt Robert Lusthusz, verkoopleider van dit dynamische bedrijf aan de welbekende rotonde van Reutum, dat de komende week de Stokertje stookmarathon van start gaat. Vanaf KOOPZONDAG 13 OKTOBER zal Robert namelijk weer zeven weken achter elkaar, zeven dagen per week in touw zijn om stookliefhebbers in de wijde omgeving te voorzien van een gezellige houtkachel, gashaard of pelletkachel. Gelukkig voor hem draait hij al heel wat jaartjes mee en weet hij dat ’t er op aan komt in het stookseizoen. “Dan moet je als kachelbedrijf ‘oogsten’. De afgelopen maand september gaf al een veelbelovende aanzet. Wél vindt er steeds duidelijk een verschuiving plaats van gashaarden naar meer duurzame en zuinige haarden en kachels, zoals houtkachels, speksteenkachels, cv-haarden en pelletkachels. Voor ’t Stokertje geen probleem, want wij zijn van alle markten thuis.”
speksteendagenDe stookmarathon wordt in stijl geopend met spectaculaire stookdagen (10 t/m 13 oktober) in het teken van Altech speksteenkachels. De weldadige warmte van speksteen en de combi van koken & stoken staat het komende stookweekend centraal. De Nederlandse fabrikant Altech ondersteunt hierbij door de Altech Gastronom Gourmet ter beschikking te stellen inclusief keukentrolley om te kunnen koken op deze bijzondere kachel. Natuurlijk komt u dit weekend alles aan de weet over de voordelen en bijzonderheden van een speksteenkachel. Vrijwel alle topmodellen van Altech zullen ‘live’ te zien zijn, waarvan een aantal brandend. Tot slot zal ’t Stokertje u verrassen met een aantrekkelijke aanbieding die past bij uw situatie en krijgt u bij aanschaf van een speksteenkachel van Altech een gratis broodbakmachine. Voor alvast een impressie van het koken op een Altech Vision Gourmet Gastronom....

Altech speksteenkachels

Achtergrondinformatie:

Door de grote omvang van de inkooporganisatie achter de verschillende Stokertje vestigingen, kan Kachelkanjer Twente haar klanten een laagste prijsgarantie bieden. Toch hoef je bij de Kachelkanjer Twente, in tegenstelling tot op het internet, niet een kachel aan te schaffen op basis van een mooi plaatje. Met honderden kachels, haarden en schouwen in de showroom en vakkundige, professionele installateurs en service monteurs, weet je wat je hebt. Bij de Kachelkanjer kan je dus terecht voor internetprijzen, maar krijg je wél de ouderwetse service & garantie van een winkel én natuurlijk een persoonlijke benadering.

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht