Styling kachel, haard en schouw

INTERIEURADVIES OF STYLING ADVIES

dik geurts bora bora

Twijfelt u over uw inrichting, wilt u uw woning verbouwen en vraagt u zich af welke haard of schouw het beste bij uw interieur past? Onze medewerkers kunnen u alles vertellen als het gaat om de technische aspecten van kachels, haarden en schouwen. Ook kunt u in onze showroom volop inspiratie opdoen en vele haarden ‘live’ zien branden. Maar de styling van uw interieur moet natuurlijk ook goed aansluiten bij de uitstraling van een kachel, haard of schouw. Wij werken nauw samen met binnenhuisarchitecten en stylisten, meer informatie kunt u vinden op interieuradvies of styling. Daarnaast organiseren wij regelmatig stookweekenden en kunt u bij onze showrooms terecht voor inspiratie, technische ondersteuning en interieuradvies. Voor de activiteiten per vestiging kunt u onze activiteitenagenda raadplegen of voor interieuradvies mailen naar styling@stokertje.nl. Voor Horeca-bedrijven die op zoek zijn naar een spannend en origineel ontwerp voor hun nieuwe inrichting werken wij samen met HorecArt. Tegenwoordig mag de gezelligheid van een haard, binnen én buiten, zeker niet ontbreken!  

Judith Spaai Styling

Verlangt u er ook naar om heerlijk bij de haard te kunnen zitten onder het genot van uw favoriete drankje? U staat op het punt om een haard aan te schaffen. Maar… u heeft moeite om de juiste plek voor uw haard te vinden of u weet nog niet welke stijl het beste bij u past. En is het nou mooi om juist wel of geen ombouw en/ of kasten te plaatsen? Judith Spaai Styling neemt dit samen met u door en heeft anwtoord op uw vragen!
Op een aantal dagen in het jaar is Judith Spaai aanwezig bij ‘t Stokertje voor gratis kortdurend advies (ca. ½ uur) op afspraak, zie hiervoor onze planning van interieuradvies of stuur een e-mail naar styling@stokertje.nl.

Hoekhaard HalloHuis

vroon interieurarchitectuur

Carolien Vroon, Vroon interieurarchitectuur

spartherm arte inbouwhaard

Bij 't Stokertje in Gelderland en Overijssel zal Carolien Vroon u zeker verrassen met haar vernieuwende inzichten. Zij heeft veel ervaring in het creatief inpassen van kachels en haarden in het interieur van haar klanten. Voor alvast een indruk van haar werk kunt u kijken op www.vroon-interieurarchitectuur.nl

Afspraak voor interieuradvies 

U kunt een afspraak voor interieuradvies maken door een e-mail te sturen naar styling@stokertje.nl. Vergeet hierbij niet uw naam, uw telefoonnummer en de gewenste vestiging en de mogelijke tijdstippen te vermelden. Vervolgens ontvangt u een bevestiging. 

schouw_pdh_abreuzithoek_met_haard

schouw_goldbeck_pdh

 

Vroon interieurarchitectuur aanzicht 15

 

Vroon interieurarchitectuur klassieke_haard_kastenwand_en_glas_in_lood_deuren

 

Vroon interieurarchitectuur aanzicht haard

 

Vroon interieurarchitectuur aanzicht hoge_boekenkast_met_haard

 

Vroon interieurarchitectuur gerealiseerd project

 

interieuradvies interieuradvies_1