Deense houtkachel

Deense HoutkachelEen Deense houtkachel staat voor tijdloos design, kwaliteit en ambachtelijkheid. De eenvoud van een Deense houtkachel spreekt veel mensen aan en ook de nononsense uitstraling past goed bij de gemiddelde Nederlander. Bij ´t Stokertje zijn de Deense kachels daarom ook goed vertegenwoordigd. In onze showrooms in Drenthe, Overijssel, Friesland en Gelderland vindt u een overweldigend assortiment met veel kachels en haarden van Deense fabrikanten. 

Deense houtkachelmerken

Deense kachelEén van de belangrijkste Deense kachelfabrikanten is Heta uit Lemvig. Heta ontwikkelt en produceert zijn eigen kachels, vanaf het ontwerp tot aan het eindproduct. Het productieapparaat bestaat uit de nieuwste en beste machines, maar de kachels worden nog altijd gemaakt met gevoel en respect voor de solide handwerktradities waar de Heta producten bekend om staan. Andere bekende Deense fabrikanten die voornamelijk houtkachels leveren zijn o.a. Hwam, Scan, Aduro en Morso. 't Stokertje levert alle merken en heeft ook nog vaak inruilaanbod van de bekende Deense modellen zoals bijvoorbeelde de populaire Tasso. 

Veelzijdigheid van de Deense houtkachel

Deense speksteenkachelOns assortiment Deense houtkachels varieert van de klein maar krachtige Heta Scandia (zie foto) tot indrukwekkende speksteenkachels. We hebben zelfs een tuinhaard en een pelletkachel van Deense makelij in ons assortiment. De meeste Deense houtkachels zijn convectiekachels met een hoog rendement. Voor het ontwerp van de Deense houtkachels worden vaak bekende namen ingeschakeld zoals bijv. Jacob Jensen. Om de Deense kachels en de vormgeving soms wat extra cachet te geven is het mogelijk om bepaalde kachels te laten voorzien van een gekleurde emaille laag of een charmante bekleding van natuursteen of keramiek.

Deense fabrikant Heta

Fabrikant Heta heeft een mooie presentatie gemaakt van de firma en het assortiment producten. Middels dit you tube filmpje krijgt u alvast een goede indruk van het bedrijf en de kachels. Wilt u een Deense kachel in het echt ervaren of inspiratie opdoen? Kom dan langs bij één van de sfeervolle showrooms van 't Stokertje in Orvelte, Reutum, Epe of Joure. Er is altijd een Stokertje bij u in de buurt om u te adviseren omtrent de aanschaf van een Deense houtkachel. Komt u toch uit op een ander merk? Geen enkel probleem, 't Stokertje levert alle soorten en merken kachels en haarden dus krijgt u van ons altijd een objectief advies. Voor een overzicht van al onze mogelijkheden kunt u ook terecht op onze dienstenpagina en voor het zoeken naar een haard hebben wij onze haardencatalogus voor u online gezet. Tot slot kunt u voor een voordeeltje op zoek naar een kachel of haard in onze opruiming