Faber Relaxed L gashaard

Opruiming op=op!

van 3.530,00, nu voor
2.190,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Faber
Model: Relaxed L
Soort haard: Inbouw/inzet
Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

De Faber Relaxed L gas inbouwhaard is nu bij ons in de uitverkoop. Deze gashaard heeft nog geen branduren gemaakt en is dus nog NIEUW. We willen onze showroom graag weer voorzien van een ander model, daarom zijn we rigoreus aan het opruimen. U krijgt van ons uiteraard de volledige garantie, net zoals bij elke andere nieuwe Faber. De Faber Relaxed L heeft 2-7 kiloWatt vermogen en heeft als branderdecoratie een witte kiezelset (pebbles). De achterwand van deze prachtige haard bestaat uit lamellen. De Faber Relaxed L is een gas gesloten inbouwhaard die op de gevel kan worden aangesloten. U heeft voor deze gashaard geen rookkanaal tot boven de nok van uw woning nodig. De Faber Relaxed L kan worden ingebouwd in een brandwerende koof. De afmeting van het panoramisch glas is 107cm  breed en 43 cm hoog. Zo heeft u veel zicht op het prachtige vlammenspel van de Faber Relaxed L. Met de bijgeleverde afstandsbediening kunt u deze vlammen in hoogte verstellen. De Faber Relaxed L heeft referentienummer SHR.05336, deze aanbieding geldt alleen voor dit model dus OP=OP.

Wist u dat u met een gaskachel behoorlijk op uw stookkosten kunt besparen in het voor- en naseizoen? Vaak zijn alleen de avonden dan een beetje kil en heeft u plaatselijk behoefte aan wat extra warmte. Dan is het niet nodig om het hele centrale verwarmingssysteem op te starten, maar kunt u volstaan door de gaskachel aan te zetten. Dit is een stuk voordeliger en veel gezelliger op de koop toe!



Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier