Castle Fire Incognito 085-105 gas inbouwhaard met A36 schouw Oliva Brun gezoet

Opruiming op=op!

van 15.600,00, nu voor
6.900,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Overig
Model: Castle Fire Incognito 085-105 met A36 schouw
Soort haard: Inbouw/inzet,Tweedehands,Schouw
Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Deze Castle Fire Incognito van Cosyflame met een A36 schouw in de steensoort Oliva Brun gezoet is het mooiste alternatief voor een echte open haard partij. De Incognito is een gashaard met een gesloten systeem en staat ingebouwd in onze showroom te Epe. Nu beschikbaar voor een echte bodemprijs voor doe-het-zelvers die de haard en schouw zelf op komen halen. De haard staat bij ons bekend onder referentie 1.049.001.001, de schouw als SCH.00014 en als set bieden wij u dit nu extra scherp aan. De haard heeft slechts enkele keren gebrand t.b.v. demonstratiedoeleinden. Deze klassieke haard met moderne technologie is voorzien van een afstandsbediening en gekliefde houtstammenset. Ook wordt extra houtstamm meegeleverd die ogenschijnlijk door de ruit heen steekt. Onze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor deze showroomopstelling van Epe dus OP=OP. 

meer informatie en maattekening

Cosyflame heeft niet alleen de gezelligste vlammen, waarschijnlijk ook de meest mooie en realistische vlammen van alle gashaarden in de wereld. De Belgische fabrikant van kaderloze gesloten gashaarden brengt de ene na de andere primeur op de markt. Daarmee geeft het bedrijf álle andere merken het nakijken. Cosyflame sfeerhaarden biedt liefhebbers van de klassieke open haard de onovertroffen ambiance van een écht haardvuur, met alle voordelen van een hypermoderne gashaard en onzichtbaar gesloten met HD-glas.

Hét alternatief voor een echte open haard

Energie verspillen is economisch en ecologisch onverantwoord. Bovendien maken strenge bouw- en milieuwetten het quasi onmogelijk om nog een originele open haard op hout te plaatsen. Dé oplossing: een gesloten gashaard van Cosyflame, die de anders zichtbare technieken – zoals het kader en de inbouw – helemaal aan het oog onttrekt. De gaskachel wordt (ook) op maat gemaakt om perfect te passen in de opening van de sierschouw. Zo zet je de klassieke stijlschouw EN het vuur in de verf, en wordt de haard een pronkstuk en met de charmes van een knetterend houtvuur.

Schoonheid schuilt in wat je niet ziet

De gepatenteerde Incognito gashaarden hebben hun naam niet gestolen: ze zijn uniek omwille van wat je níét ziet. Omdat de inbouwhaard en het HD glas onzichtbaar zijn, ligt de nadruk op de dansende vlammen. Het HD glas met tien lagen ontspiegeling reflecteert niet en is daardoor nagenoeg onzichtbaar. Het ontspiegelde glas maakt komaf met de hinderlijke reflectie van invallende lichtstralen. Zo geniet je van een ongeëvenaarde vuurbeleving. Zelfs als de sfeerhaard is gedoofd, zie je het glas niet!

Cosyflame-vuur: geen kitsch maar kunst!

In tegenstelling tot de meeste imitatiehoutblokken, zijn die van Cosyflame wél realistisch. De deels opgebrande, natuurgetrouwe houtstammen gloeien echt op zoals bij een echte open haard. Bovendien stapel je de blokken naar wens. Nóg meer variatie? Met de random-knop of spaarstandknop verandert het vlammenbeeld vanzelf, voor een boeiend en afwisselend schouwspel. De drietraps piramidegasbrander Goliath bestaat in twee varianten: 60 centimeter breed brandt hoog en smal; 80 centimeter breed brandt breder en lager. Met de afstandsbediening maak je de inbouwhaard aan vanuit je luie zetel, en stel je de vlammen traploos hoger of lager in of uw domotica regelt dit alles voor U.

Hou je ook zo van het rustgevende geknetter en de geur van een echt houtvuur? Dan geniet je gegarandeerd van het ‘knettergeluid’ en de ‘houtgeur’ die Cosyflame integreerde. En wat denk je van extra houtstammen in 3D die schijnbaar door de ruit steken? Cosyflame gaat tot het uiterste om de meest realistische en esthetische open haard te ontwerpen. Zelfs voor het eindstuk op de schoorsteen bedachten we een oplossing: Discreto, een onzichtbaar inbouw- of opbouw-eindstuk in plaats van het typische concentrische eindstuk in inox dat vloekt met de omgeving.

 

 Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier