Bellfires Corner Bell Derby 3 gashaard hoek links showroommodel

Opruiming op=op!

van 5.834,00, nu voor
3.990,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Bellfires
Model: Corner Bell Derby 3
Soort haard: Inbouw/inzet,Demo model,Tweedehands
Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

De BellFires Corner Bell Derby 3 met hidden door+10 cm en Centre Fire is nu bij ons in de uitverkoop vanwege showroomaanpassingen. Voor u dus een buitenkansje! Altijd al zo’n gashaard van Bellfires gewild? Sla dan nu uw slag. De Bellfires Corner Bell Derby 3 is een gashaard met een gesloten systeem. De gashaard dient aangesloten te worden met concentrisch pijpmateriaal in de maat 100/150. Voor een superlage opruimingsprijs is deze schitterende 2-zijdige inbouwhaard met de hoek links voor u. De inbouw afmetingen van deze gashaard zijn ongeveer 103,8 x 89,3 x 44 cm. De breedte van het glas is 81+31,6 cm en de hoogte van het glas 66,7 cm. De Bellfires Corner Bell Derby 3 wordt compleet geleverd met een Centre Fire brander, afstandsbediening, houtset, zwart keramische spiegelwanden (t.w.v. € 665,00) en Hidden Door+10 cm  (t.w.v. € 252,00). Deze opties zijn al in de aanbiedingsprijs verwerkt. Bij de Hidden Door 10 cm, loopt het kader om het glas. Bij de Centre Fire geeft de gashaard met beide branders aan een vuur over de volledige breedte van de haard, met een optimale warmteopbrengst. In de spaarstand is het vuurbeeld gecentreerd in het midden van de haard.  Dit is een eenmalige aanbieding voor het showroommodel met referentie 1.060.160.001, wat alleen nog maar gebrand heeft voor demonstratiedoeleinden. OP=OP, WEG=WEG. 

Als u op zoek bent naar een gashaard met topklasse voor in een hoekopstelling, dan is deze Bellfires Corner Bell Derby 3 een super goede keuze. Voor advies bent u uiteraard van harte welkom in onze sfeervolle showroom! Om een teleurstelling te voorkomen adviseren we om voorafgaand aan een eventuele bezichtiging contact met ons op te nemen, zodat we voor u na kunnen gaan of de haard nog beschikbaar is. 

 Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier